Значи имам радио пуснал съм го със Shoutcast и въпроса ми е със какъв код или скрипт мога да изкарам песента която в момента звучи на радиото във страницата на сайта ми.Нещо като във момента звучи:и съответно песента.10х предварително :)
Преглед за печат
Значи имам радио пуснал съм го със Shoutcast и въпроса ми е със какъв код или скрипт мога да изкарам песента която в момента звучи на радиото във страницата на сайта ми.Нещо като във момента звучи:и съответно песента.10х предварително :)
http://zull.org
не знам дали не е обект на авторско право, но можеш да разгледаш как са решили нещата там.
Еми и това става,но ми трябва кода........
е аре сега.... :grin:Цитат:
Първоначално публикувано от Manson
"дай п...., дай ......., а сега учи как се ..."... :)
;)
по темата :
- пробвай с* View/Source
:tongue:
"Браво" !Цитат:
Първоначално публикувано от zaphodb
:oops:
@Manson, това, което искаш да постигнеш не е съвсем тривиално. Така че, за да ти помогнем ако можем кажи поне какъв скриптов език поддържа хоста на сайта ти. С чист ХТМЛ няма как да стане, освен ако не седиш пред компа и не набиваш данни на всеки три минути.
php :huh:Цитат:
Първоначално публикувано от mitkko
ето няколко php решения.
браво mitkko !!!Цитат:
аз да те похваля, че едва ли от автора на темата ще получиш някви благодарности....
иначе,
хтмл кода на зулл.орг май си баца без проблеми - доколкото видях само някакъв плейлист трябва да се посочи...
както и да е - нищо не разбирам от WEB - просто имам си някакви идейки от наблюденията...
успех и на двамцата !
:)
Мерси много :)Цитат: