Re: няколко въпроса за С++ ?
Цитат:
Първоначално публикувано от brankod
Дадоха ми диск с програмата
Каква програма ?
Цитат:
Първоначално публикувано от brankod
Borland C++ 3.1
Относно инсталирането няма нищо необичайно, инсталира се като повечето среди на Borland и си върви с нелоша документация, така че не би трабвало да има проблеми със иснталирането, но аз не съм много сигурен как ще се държи във win среда все пак е разработвано за dos-win3.1.
Странно е че изборът е един толкова стар компилатор при положение че става въпрос за C++ а не за C, все пак има по-нови, по-добре документирани компилатори и среди и със повече библиотеки, STL например не съществувала когато е писан Borland C++ 3.1 това може да предизвика известни затруднения при начинаещите програмисти.
Цитат:
Първоначално публикувано от klamer
Странно е че изборът е един толкова стар компилатор при положение че става въпрос за C++ а не за C, все пак има по-нови, по-добре документирани компилатори и среди и със повече библиотеки, STL например не съществувала когато е писан Borland C++ 3.1 това може да предизвика известни затруднения при начинаещите програмисти.
Работата е там че аз го уча заради друг човек на който са му дали този компилатор,надявам се да нямам затруднения с него.
Благодаря ти за разяснението
A този товя прияте случай да не учи в Бургаски Свободен Университет ?