Помощ за подфорумите във форума ми
Какво да направя за да имам форум в който потребителите освен да могат да пускат нови теми да могат да пускат и нови подфоруми? Искам да могат и в подфорумите да правят подфоруми и в подфорумите в подфорумите да могат да правят подфоруми, общо взето да могат да правят подфоруми където си поискат, за да стане целия форум в подфоруми.
Re: Помощ за подфорумите във форума ми
Много просто, направи всичките си потребители админи :)
[Ии баси изродите, как нацвъкахте рейтинга на човека до -12]
Не ща така, те ще земат да правят каквото си искат из форума. Само тва ми липсва, глутница развилнели се откачалки.
Най-малкото, не си указал като какво ползваш за форум, все пак нали не мислиш че всички форуми се администрират по един и същи начин и че на всички правата за създаване на теми и групи е един и същ
Аз още нямам форум, все ми е едно какъв форум ще имам, само да може потребителите да пускат подфоруми. Ако знаеш как може да стане това с подфорумите за определен тип форум добре, ще ползвам него.
Абе тя още рибата в морето, а ти си сложил тигана...
Едва ли някой ще ти отговори конкретно на въпроса.
Ами ако почна да правя някакъв форум и после да се окаже, че с такъв форум не може да се направи това, което искам? Като се появи някой, който да може да ми помогне ще си взема такъв форум, какъвто той ми каже.
Това, което искаш е безсмислено и едва ли има готов такъв форум. Идеята на форумите е да са тематични и на админите е дадено правото да определят какви подтеми и раздели да има. Иначе съвсем скоро форум, в който всеки член си прави подфорумчета на члена, ще стане нечитаем. За това са блоговете, там може да си пишеш във всеки момент каквото ти е на душата.
Цитат:
Първоначално публикувано от Lupus
в който всеки член си прави подфорумчета на члена
:)) :))
Хахахахаха а жените ще правят подфоруми посветени на онова нещо дето им е между краката, абе лудница ще стане :] аз за това и се отказах от това.