И в други форуми имам пусната тема, но единия е много несериозен, а в другия тази технология не е популярна и все още се търси човек с който да започнем работа.
Проекта е към момента съществуващ, работещ и с доста потребители, но разработчиците нямат желание да го развиват в посока към единна складовосчетоводна система. Аз имам малко опит в създаването на такава система, но това което сме правили, няма начин да заработи под Линукс. Тогава когато го правихме, не сме мислили за преносимост.
За този проект съм осигурил малко бюджет за програмиста и до първа версия на новия проект го виждам не много работа. За по-малко и от месец. Трябва да се добавят няколко нови функционалности и допълване на съществуващи придружено със създаване на няколко нови таблици, допълване на редове в съществуващите и промяна на връзки.
Орегиналния проект не е голям към момента, базата му е 30 таблици и мисля, че би било подходящо начинание и за не много напреднал, като разчитам, че след първа версия ще намеря и някакво допълнително финансиране за да се продължи и да стане работа постоянна работа за разработчика.

Изходния код може да се изтегли от тук