Продавам Konika-Minolta Z5 нова цена.
Продавам Konika-Minolta Z5 закупен от САЩ през август 2005. Пълен комплект като и чанта Samsonite влагоустойчива, 512MB SD карта, 4 NiMH 2700MhAH батерии и зарядно. Фотоапарата е в идеално състояние, не е използван много. Цената е вече 600лв за всичко.
http://www.dpreview.com/reviews/spec...a_dimagez5.asp
http://www.dpreview.com/reviews/konicaminoltaz5/
За контакти pesho13@hotmail.com
0898895471
Обявата е за София.
Re: Продавам Konika-Minolta Z5
Ако е валидна обявата, каква ти е последната цена?
icq 337-598-998
Re: Продавам Konika-Minolta Z5 нова цена.
Цитат:
Първоначално публикувано от Pesho13
нагоре
Дай още малко нагоре .много е ниска цената. :grin:
Я погледни каква е цената в "Метро" - 399лв без ДДС с 1 година гаранция. Доста хора си накупиха.1 чантичка е 20 лв.
Цитат:
Първоначално публикувано от kris11
Дай още малко нагоре .много е ниска цената. :grin:
Я погледни каква е цената в "Метро" - 399лв без ДДС с 1 година гаранция. Доста хора си* накупиха.1 чантичка е 20 лв.
Аз в метро не ходя всеки ден да гледам какви са там цените. Ти ако спиш там, твой си проблем. Чантичката е Samsonite и струваше над 30$, картата също струва пари, зарядното зарежда за 30мин батериите, като едно такова ново с батерии е към 50лв и повече. Гаранцията от метро в повечето случаи е под всякаква критика. Ако се интересува може да се договорим и друго, но моля без заядливи забележки, които само развалят добрия тон.
Цитат:
Първоначално публикувано от Pesho13
...
Гаранцията от метро в повечето случаи е под всякаква критика.
...
:offtopic:
Айде, без коментари ала `гроздето е кисело` - от големите магазини, единствено Метро/Практикер са точни с гаранцията и ако си недоволен от сервиза /ако опреш до него/ - сменят или връщат парите!
Иначе - успех с продажбата!
Какво значи "гаранция от Метро"?
Дават ти гаранция към сервиза на съпответния вносител.
Е малко по-кофти е с продуктите внасяни от метро, но коника не е от тях.
Цитат:
Първоначално публикувано от XaMaB
Какво значи "гаранция от Метро"?
Дават ти гаранция към сервиза на съпответния вносител.
Е малко по-кофти е с продуктите внасяни от метро, но коника не е от тях.
:offtopic:
Разводняваме темата, но имам впредвид, че освен връщането/замяната до 3 дни без условие, в Метро съм виждал подмяна на техника след телефонен разговор!
За аналогична техника, Техномаркет-сервиза го държаха 2 месеца :(
Когато купувам отнякъде, аз се доверявам на продавача и очаквам той да е договорил добри условия `надолу` - `да чукам на дърво`, досега само в Метро не са ме отрязали с думите `ами имате си гаранция - търсете си сервиза` - съдействат, поне на мен! За разлика от други...
И да отбележа:
1/ Не съм им служител на Метро
2/ Предишния ми коментар беше по повод реплика на продаващия