Купувам РАБОТЕЩИ/нетаботещи PC чаркове (Бургас) :-)
Купувам неработещи хардове:Exelstor,Seagate,Hitachi,Samsung или WD-единственото условие е електрониката да си им бачка,а ако не си им бачка моа да го купя но на 50% по ниска цена от този с работещата електроника!А за работещите хдд нямам предпочитания към марка или модел,единственото условие е да няма бад сектри!Също така ми тряа едно CPU за клучодържател!!!Обявата важи за БУРГАС!
Re: Купувам РАБОТЕЩИ/нетаботещи PC чаркове (Бургас) :-)
купувам и неработещи SDram и DDR Ram памети от 64 до 256mb(платките им да са здрави) и работещи SDram и DDR и EDO Ram памети също от 64 до 256мб!!!
И с каква цел ги купуваш???
Да си забелязал, че е забранено за фирмени обяви тук?
Или че е необходимо да оставиш данни зая контакт в темата?
с цел,правене на 2 в 1 ,ако ме разбираш!тел.0897791796
Имам един WD Caviar 40GB ATA133 8MB cache с повредена глава - електрониката работи! Пиши едно ЛС какви пари даваш! От Варна съм!
а на мен ми се намира отговаряща на гореописаните условия 256 DDR, също приемем msg* на ЛС, и аз съм от Варна - може да се комбинира с горния пост
Ми незнам,за мене е по добре ако се пратят двете неща накуп,хем ще си разделите разходите за куриер!!!Иначе така поотделно не ми се занимава!
Цитат:
Първоначално публикувано от DEYDOD
Имам един WD Caviar 40GB ATA133 8MB cache с повредена глава - електрониката работи! Пиши едно ЛС какви пари даваш! От Варна съм!
Ако си го докараш до бургас,мога да дам 5-10лв в зависимост от състоянието на електрониката!