невалидна вече - продавам изгодно нови процесор с дъно и памет
Процесор Pentium D 805 dual core 2.66Ghz, с дъно ECS P4M800PRO-M и памет Patriot DDR2 1gb/533mhz всичкото комплект за 220 долара. Пратиха ми ги от щатите, но има май някакво несходство в характерите - при сглобяването дъното показвало грешки при тестовете и трябва явно повече игра с настройките, а аз не разбирам и не ми се мъкне по майстори и сервизи. Предпочитам да си заръчам други. Тел 0877-377-942
Re: продавам изгодно нови процесор с дъно и памет
Имаш ПМ относно цените
а за дъното не мисля че поддържа Двуядрен процесор и именно оттова идва проблема
може да упоменеш че дъното е с вградена видеокарта
Напротив дъното поддържа двуядрен процесор. И двете версии P4M800PRO-M (V1.0) и P4M800PRO-M (V2.0) поддържат Pentium D. Второто дъно поддържа и Core 2 Duo. Явно проблема би могъл да се реши с ъпдейт на BIOS-а
П.п. Опсс, fanta orange ме е изпреварил
Благодаря за съветите и да, дъното поддържа процесора и има сума неща вградени, не мисля че трябва да ги описвам всичките. Тръгва с ДДР400 на Кингстън но пак е показало грешки някакви. Бях му се ядосал на всичкото, но ще нося дъното за диагностика днес, а ми казаха и че това дъно показвало несъвместимост с някои памети та ще пробват и други марки още. Все пак офертата остава - поне ще имам по повече подробности за проблема.
Ъпдейтваха и Биос-а преди седмица, наистина имало по нов, но не се оказа там причината.
Всеки от трите чарка може да е с проблем тогава , може и да не е от дъното . Пиши от къде си и цени поотделно .
В София са, няма цени поотделно, дъното казаха че прави проблема