Продавам процесор, памет и монитор
продавам:
процесор Х2 4200+ s.939 + Arctic Freezer 64 Pro - заедно за $80 (само freezer-ът е $20, така че направете си сметка колко излиза процесора ;)
2*512 OCZ DDR - 2*$20
EPOX 9RDA+ Ultra с малък проблем - чипчето, което пали дъното заработва след 2 бързи натискания, а не след едно :). пали винаги, работи абсолютно безпроблемно, чиато и просто трябва да се натисне 2 пъти вместо 1 :)). цена $50
21" CRT Mitsubishi Diamondtron - 90 лв
частите са във варна. не е проблем да бъдат пратени където и да е по куриер
цените принципно могат да претърпят някаква корекция...
за контакти тук, мейл и icq от профила
Re: Продавам процесор, памет и монитор
@fear me - пусния и в HWBG
следя пазара там и на тази цена бързо ще заминат
ако не проблем ще я пусна аз
паметите ме заинтересуваха - тъкмо да махна една грижа от главата !
познат си търси хубави памет - а по-добри от тези не съм виждал за добри пари.
Аз му писах ЛС още снощи,но за сега чакам...Вземам проца,а Mr.TECHNO,ако искаш-отстъпвам ти паметта!!! Щото се надявам,че съм бил първи.:)))
ако си я заявил преди мен - твоя е !
Паметта е наистина на добра цена, явно няма смисъл да се нареждам и аз на опашката за нея... жалко, точно 2х 512-ки DDR ми трябваха...
Кажи нещо повече за 21" CRT Mitsubishi Diamondtron, прасни и някоя снимка, ако може! Верно аз съм от Бургас, ама може да измислим превоз, а контейнеровоз, я друго :)
cpu, fan и ram заминаха към ipsilan
остава дъното, което (въпреки, че не звучи достоверно, но си е напълно вярно) няма никакъв функционален дефект, освен неудобството да трябва да му цъкаш копчето 2, вместо 1 път
мониторът е http://computers.pricegrabber.com/cr...t=product_tab/ и даже съм допуснал грешка - не е 21", а 22"
можеш да хвърлиш един поглед и на тази ми тема http://forum.setcom.bg/index.php/topic,34855.0.html , където специално за теб свалям още от цената на DELL 1626HT (на 110 лв)
разликата между двата монитора е, че Mitsubishi-то е с по-тъмен образ от DELL-а, което лично на мен не ми харесва и затова съм обявил едното по-евтино от другото :)
Всичко е супер,опаковано превъзходно,абсолютна коректност и отношение!!! Благодаря,Шефе,също и на ...Наско!?
Хиляди благодарности!!!
?
на мен пък за какво ?
?
Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
?
на мен пък за какво ?
?
не става въпрос за теб :)