Продавам laptop Dell Vostro 1500
продавам Dell Vostro 1500
Intel Core 2 Duo 1.60 GHz
2 GB DDR2,
HDD 160 GB,
VGA GF 128 MB, DVD+/-RW, PC EXPRES CARD SLOT ,
LAN 10/100&WIRELESS, IEEE1394, CARD READER, 4*USB 2.0, BLUETOOTH,
15.4 " WXGA TRUELIFE ,
2MPH CAMERA, 9 CELL BATTERY ,
МАШИНАТА Е С ОЩЕ 100 ДНИ МЕЖДУНАРОДНА ГАРАНЦИЯ ,
ПРОЙЗВЕДЕН Е В МАЛАЙЗИЯ.
1025$ , ТЕЛ. ЗА ВРЪЗКА И ИНФОРМАЗИЯ 0899992442
ps: ЗА ОЩЕ 100$ МОГА ДА МУ УВЕЛИЧА ГАРАНЦИЯТА ЗА ОЩЕ 1 ГОДИНА.
Re: Продавам laptop Dell Vostro 1500
Цитат:
Първоначално публикувано от badore
...ps: ЗА ОЩЕ 100$ МОГА ДА МУ УВЕЛИЧА ГАРАНЦИЯТА ЗА ОЩЕ 1 ГОДИНА.
ти? кой си ти? (с смисъл, че ти даваш гаранция, че дори и да я увеличаваш можеш)
Гарацията е от Dell и от Dell мога да закупя удължаване на гаранцията за 1 г.
между другото машината е нов внос от US.
Vostro 1510 скоро се предлагаше за по 1300лв с 36м тук в БГ
ама нещо не ги виждам вече.
Dell купен от щатите няма гаранция в БГ! ИЗбийте си го от главите това с гаранциите на Dell и HP !
Ако прочетеш официалната страница на Dell.com за международните им гаранций ще видиш , че сервиза в България няма право да отказва гаранционна подръжка. Още повече ако имат официален договор с Dell да извършват сервизна деиност.
Същия случай е и с IBM за HP нямам информация от парва ръка.
HP сервизите отказват, ако модела е Павильон - те са за продажба в щатите и нямат гаранция тук.
Цитат:
Първоначално публикувано от badore
Ако прочетеш официалната страница на Dell.com за международните им гаранций ще видиш , че сервиза в България няма право да отказва гаранционна подръжка. Още повече ако имат официален договор с Dell да извършват сервизна деиност.
Същия случай е и с IBM за HP нямам информация от парва ръка.
Работя с няколко представителя на Dell за България. Пробвай се да се обадиш на който искаш и продиктувай парт номера на лаптопа си пък да видим какво ще ти кажат, като разберат ,че е щатски. Тоя цирк вече съм го играл и го знам. Освен това истински легален сервиз на Dell за България няма .......както и няма Dell Bulgaria.Вносителите са няколко и сервиза им се състои в диагностициране на проблема и пращане до най-близкият представител на дефектиралата част за подмяна.
Общо взето на лаптопи купени от EMEA, гаранцията важи в целият свят , а на щатските само в Щатите и Канада. Въпреки ,че специално Dell имат и модели с пълна международна гаранция но мисля, че не ставаше въпрос за серията Vostro.
Аз съм склонен да повярвам че в България сервизите нямат договор с Dell и не са официални, обаче нямам достоверна информация и не искам да коментирам, все пак не аз сам отговорен за това аз просто продавам една машинка на човек който иска да има нещо по качествено и това е всичко .Аз не сам сервиз и прочие...
Извинявам се на колегата badore, че и аз ще му спамя в темата, но преди година и половина писах мейл на съпорта на Dell и отговора беше, че се попълва заявление формуляр (имам го в къщи) и с това се прехвърля гаранцията. Лаптопа, за който питах е Inspiron 1505. А това, че няма Dell българия нищо не означава, има достатъчно фирми, който са обълномощен сервиз на Dell. А пък и нищо не пречи да се пусне едно запитване със сервизния таг до Дел и да се разбере отговора на 100%, а пък после нека индекс или който и да е да откаже гаранцията. И като гаранция за качеството на лаптопите Дел съм имал 5 различни и нито един не е ходил на ремонт :)