Продавам домашно кино Филипс
Здравеите!Продавам си дом.кино Филипс HTS3500S.Купувал съм го преди 2 години,сиво на цвят,произведено в заводите Видеотон-Унгария.Изходна мощност 300W RMS:предни и задни по 40W RMS ,на канал,център 70W RMS,събууфер 70W RMS.Продавам го защото искам да направя ъпгрейд на домашната система.Цената е250лв.От София съм.Ако има интерес ще кача и снимки.За контакти на robkata@abv.bg или тел.0888607693.
Re: Продавам домашно кино Филипс
Цитат:
Първоначално публикувано от rnachev
Здравеите!Продавам си дом.кино Филипс HTS3500S.Купувал съм го преди 2 години,сиво на цвят,произведено в заводите Видеотон-Унгария.Изходна мощност 300W RMS:предни и задни по 40W RMS ,на канал,център 70W RMS,събууфер 70W RMS.Продавам го защото искам да направя ъпгрейд на домашната система.Цената е250лв.От София съм.Ако има интерес ще кача и снимки.За контакти на
robkata@abv.bg или тел.0888607693.
Ами то чисто ново струва 249лв... тук
За 2-те години ползване, според мен е редно да направиш поне 2лв и 50 стотинки отстъпка... :)
Боже колко неосведомени хора има по тъози свят , то в магазина по евтино от двугодишно ползвано домашно кино.
Няма ли кой да я изтрие тази обява , и към продавача дакажа нещо:
НЕ СЕ ЛИ ЧУВСТВАШ МАЛКО НЕУДОБНО С ТАЯ ЦЕНА
Момчетата са прави темата е за триене .Не съм искал да подвеждам или прецакам някого ,просто когато го купувах беше 450.Съжалявам
Триенето е най-лесно.По-добре смени цената.
Цитат:
Първоначално публикувано от dragomir7708
100 lv
коментара на лични !