Продавам DECT телефон Motorola D-701 и лазерен принтер HP 2100
телефонът е купен за подарък, но поради факта, че телефонната централа на хората е хибридна не иска да работи с нея, е стоял в гардероба около половин година, докато ми се набие в очи и се сетя да се отърва от него
това е телефончето:
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09036647
актуалната му цена е 39лв. мисля, че искайки му 30лв, правя добра отстъпка, при положение, че е "работил" няколко часа всичко на всичко
телефонът се намира във Варна, но пращам навсякъде по куриер
P.S. реших да напиша няколко думи за самия телефон. купуван е за възрастен човек, затова е избиран модел с големи цифри, добре видими на контрастен тон. дисплеят е в небесно синьо, звъни силно, а от пробите при мен няма проблем с обхвата през няколко стаи. време между две зареждания не мога да кажа със сигурност, защото за тези няколко месеца е зареждан сигурно има-няма 10 пъти, като разреждането е било по-скоро във време на покой, а не на активно говорене. тези дни го заредих, за да проверя дали батерията не е "каталясала" от престоя, но всичко е наред
за контакти тук, e-mail или ICQ от профила
Re:Продавам DECT телефон Motorola D-701
Грабнах го ! Ще се чуем да се уговорим.
Продавача се оказа много свестен, чак се отказах да се пазаря. Не съм го пуснал още да видя дали работи , ама нали ми го дават с доживотна гаранция :Drinks:
за късмет на всички други желаещи телефонът отново е в продажба :))
оказа се, че телефонната централа на stenly е от същия хибриден тип и не са се разбрали с телефона
така че, граби, народе, хубавия телефон, stenly изпусна кирията :)
Много ме е яд. Телефона наистина е хубав и щеше да е достоен заместник на старият ми Siemens.
Ми да се пробвам и аз :)! Централата е 61хххх - дали не съвпада с някоя от пробваните?
дотук знаем, че смотаните централи са на 7*****
на 3***** всичко пее
пиши на лични да се разберем нещо тия дни....
Пробите са безплатни, нали? :)
Имаш ЛС
Re:Продавам DECT телефон Motorola D-701 и лазерен принтер HP 2100
за смях на кокошките се оказва, че и с централа 6****** телефонът не се разбира
то бива бива модерна техника, ама чак пък толкова :)
така че телефончето се връща на пазара.
удачно е да се интересуват хора от другите централи, като давам 101% гаранция, че работи на 3****** (на която съм и аз)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
добавям и един лазерен принтер HP 2100
ето няколко линка:
http://www.kvantservice.com/Lazerni_..._110_2100.html - 110 лв
http://www.aukro.bg/item639304829-pr...obsluzhen.html - 115 лв
принтерът е купен втора ръка с още 1 един за офис, но поради инсталирането на другия като мрежов, се отказаха от този и затова се продава. отпечатани са само 2-3 тестови страници. черното е плътно, по информация на продавача (човек, на когото вярвам) би трябвало да изкара поне 3000 копия с наличния тонер
на фона на горните цени аз му искам 90 лв
принтерът е във Варна, някой ако иска да го види, да заповяда
за други градове - по куриер
за контакти - тук, email или icq от профила