продавам AMD Athlon™ 64 X2 7750 Black Edition 2.7GHz
Продавам процесор на АМД- Athlon™ 64 X2 7750 Black Edition 2.7GHz.Процесора е нов в гаранция от Мултирама,не е ползван изобщо понеже сгреших в избора си-дъното на компютъра ми е АМ2,а пък процесора изисква сокет АМ2+ :yikes Цена- 95 лева.За контакт 0886 959 388,skype-lost_in_space5,от Пловдив съм,доставката до друга част от страната е с куриерска фирма за сметка на получателя.Може да се ползва ЕКОНТ Експрес с опция "отвори и виж".
Re:продавам AMD Athlon™ 64 X2 7750 Black Edition 2.7GHz
Не е ли по добре да смениш дъното, отколкото да взимаш по-стар процесор?
Извинявай че се намесвам, ама ти изобщо пробва ли го? Има огромна вероятност да проработи на AM2 дъното след ъпдейт на BIOS. Провери на сайта на производителя дали процесора все пак не е съвместим. Тъй де, ако вече не си го направил...
Ами като сменя дъното едно,че се отваря работа,второ че ще дам пари за ново дъно и както е тръгнало при това положение направо да правя нова по-съвременна машина.Също направих проучване на сайта на производителя на дъното и модела липсва,пък и други потребители ми обясниха за орязаните кондензатори на Asus M2N-MX.Не искам да храня напразни илюзии.Освен това ми предложиха страхотно дъно(ASUS M3A78-EM AM2+/AM2 AMD 780G HDMI Micro ATX AMD Motherboard),което пасва на предлагания процесор и мисля действително да направя нова стабилна конфигурация :ole
Ако до понеделник сутринта никой не се обади свалям офертата.
Процесора се сваля от продажба.Обявата е е невалидна!