Продавам плазмен телевизор Панасоник модел TХ-P46G10Е, НОВ
Продавам плазмен телевизор Панасоник модел TХ-P46G10 на 200 часа работа, купен от Техномаркет преди седмица, разбира се в гаранция, работи перфектно, но май съм се изсилил с големината, та ще си търся 42 ка. Телевизорът е на една седмица, но ми идва малко големичък. Цената в Техномаркет е 2499, аз го давам за 2350, а ако има сериозен купувач, може и да отстъпя още малко.
За да няма съмнения, има си сервизно меню, където могат да се видят отработените часове и броя пускания и спирания. Цялата документация е ОК, гаранцията, заедно с кашона и всичко необходимо за транспортиране.
Ще си търся 42-ка, пак плазма.
Ако имате интерес ми пишете на: wengen@mail.bg
Re:Продавам плазмен телевизор Панасоник модел TХ-P46G10Е, НОВ
Само да добавя, че съм от София.
Този телевизор има ли DBV-C тунер? , май няма.
Има всички видове тунери има.
Пробвах, не е лошо, но не е това което ми се струва, че трябва да бъде. Като го купувах гледах образа на същия модел, но 42 G 15 и определено беше по контрастен. Взех по големия защото съм сигуен, че след време ще ми се иска да е 46-ца а не 42 ка. Все пак гледам от около 4 метра. Та 42 ката беше по контрастна определено. Дали това е заради матрицата g15 или заради настройките или пък просто 46 цата не може да е толкова контрастна като 42 като, това не знам и затова питам.
Тук пишеш че искаш да е по голям , сега пък ти трябва по малък.
Цитат:
Първоначално публикувано от wengen
Благодаря за отговорите! Гледам на мксимален контраст, за този телевизор е 60. Яркостта е под средната стойност, цвета е под средната стойност, екото е изключено и в общи линии е ОК, но ми се струва че може да бъде и по контрастен малко. Гледам в режим "нормален". Не очаквам да е с контраст на ЛСД, но попитах дали все пак не може да се увеличи от сервизните настройки.
Не оправи ли проблема с контраста ? :)
Е, нали знаете, то угодия няма. Все пак ми се струва че 42 ще ми пасне повече. Контраста на Динамична картина е ОК.
Къде точно в София се намира?