ПРОДАВАМ чисто нова нокиа е75
както разбрахте от заглавието - апаратът е чисто нов
купен е около 5ти януари и е ползван до 30ти януари, след което не е ваден от кутията
в комплекта има слушалки, зарядно, интерфейсен кабел и книжки, както и 4Гб карта
телефонът е с гаранционна карта, непопълнена, ще си бъде на ваше име
следи от употреба няма
телефонът се намира в Добрич, ако някой от София се интересува, МОЖЕ БИ ще имам възможност да го донеса до едва-две седмици, но повтарям - МОЖЕ БИ
за останалите - с Еконт
цената е 430 лева
за връзка:
st.plamenov@gmail.com
+359887594299
поздрави
\/
пп нещо не се справих с прикачването на снимки, но имам - ако някой желае да го види, да пише имейл, ще му пратя там
Re:ПРОДАВАМ чисто нова нокиа е75
здравейте
малка промяна: цената вече е 410 лева, а за хора от София - телефонът може да бъде донесен тук някъде 5-10 април, така няма да заплащате доставка
поздрави
Стефан
телефонът все още се продава, ако сте от София и се обадите до 7ми април, няма да давате пари за доставка
понеже няма много желаещи, нещо ми подсказва, че цената е висока :) остава си 410 лева, но ако някой може да предложи друга цена и съответно да се аргументира(примерно с други оферти), съм склонен на отстъпка(в някакви разумни граници, разбира се)
поздрави
\/
Цитат:
Първоначално публикувано от chech0
телефонът все още се продава, ако сте от София и се обадите до 7ми април, няма да давате пари за доставка
понеже няма много желаещи, нещо ми подсказва, че цената е висока :) остава си 410 лева, но ако някой може да предложи друга цена и съответно да се аргументира(примерно с други оферти), съм склонен на отстъпка(в някакви разумни граници, разбира се)
поздрави
\/
Няма много желаещи защото цял свят разбра, че Е серията от 2009 са с проблеми. И май не са софтуерни.
Та... на въпроса:
1. Как е с чуваемостта? Заглъхва ли? При пътуване с автомобил променя ли се?
2. GPS модула работи ли?
3. Има ли гаранция и към кого?
4. Батерията колко дни издържа?
5. По колко пъти на ден/седмица се рестартира?
6. За телефон на 3 месеца при средна цена на сделка в мобилебългария от 250-270 лева... трябва сериозна редукция от твоя страна.
Поздрави и на теб.
[green] Принципно не толерираме коментари по цени тук, но аргументите ти са много добри, и затова ще ги оставя.[/green]
току-що се продаде, наистина нямаше много желаещи, но явно не беше чак толкова висока цената :)
\/