Разпродажба (компоненти, компютри)
Здравейте,
Разпродавам електроника, натрупана през последните години. Понеже са доста неща, си поиграх да напрая един малък сайт, където можете да ги разгледате. Ще следя и отговарям на всички въпроси по имейл или в тази тема.
Благодаря за вниманието!
Бургас
Имейл: dkaloyanov-at-gmail-com
Пращам по Еконт, Спийди или Лео.
Re:Разпродажба (компоненти, компютри)
[green]Това което видях можеше спокойно да го постнеш в тема, но все пак си се постарал а и подробно описание си дал, сайта е направен в google, така че ще оставя темата.Темата е почистена от ненужни постове.Ще помоля останалите да не стават модератори.[/green]
Какъв ти е e-mail-a в крайна сметка?
[green] dkaloyanov-at-gmail-com = dkaloyanov@gmail.com[/green]
Здравей, интересувам се от "Видео: ASUS ATI x1950Pro".
На снимката я виждам PCI-E, а алтернативната 5200 е AGP ако не се лъжа.
На какъв слот е видеото?
Здравей,
Правилно си заключил, но продавам целите системи, а не отделни компоненти, защото нямам достатъчно свободно време да организирам продажбата им на дребно.
Дъното е ASRock и има два слота за видео карти - PCI-E и AGP. Ето и линк:
http://www.asrock.com/mb/overview.as...=939Dual-SATA2
само дъното продава ли се ?
Дънна платка: ASRock 939DUAL-SATA2 (25 лева)
kristov, благодаря за интереса, но както съм написал в горния отговор, продавам целите системи. Записъл съм цените на отделните компоненти, за да обоснова крайната цена, която мисля, че е много разумна. Ако някой от Вас смята че има нужното свободно време, може да закупи цялата конфигурация и да я продаде на части - вече има двама заинтересовани от дъното и видео картата в тази тема :)
Имай ме предвид за ASUS ATI x1950Pro ако почнеш на части.
Прати ми мейл (може да пропусна да погледна форума) на: fantom_ss(ат)abv.bg
@fantoms, компютърната конфигурация с тази видео карта е продадох вчера. Но има още интересни компоненти и два компютъра (единия от които е със страхотния atom 330 процесор, и е в гаранция).
Започва да става неудобно и затормозяващо. Никой не знае какво е налично, какво не....
Темата се затваря, ако искаш в бъдеще да продаваш нещо тук - опиши в темата какво се продава и поддържай съдържанието актуално, вместо да даваш линкове!