Здравейте ! Затиснат от работа забравих да Ви предложа нещо компактно ,метално , голямоекранно ,добре снимащо и снимки ,а и видео ,с перфектна батерия и изящен дизайн .... CASIO EXILIM EX-Z300 .
Предлагам Ви апарат с корпус от неръждаема стомана ,добре изработен и сглобен .Голям 3" дисплей със огромен потенциал на регулирането на яркостта ,широкоъгълен (28-мм) обектив с 4-кратен оптичен зум ,възможност за неограничено ( според обема на паметта )заснемане на HD видео ,батерия с голям капацитет и използване на масова и обидно евтина SD памет .
Информация за апарата в нета има много ,но все пак -

http://www.dpreview.com/news/0808/08...0_z250_z85.asp


http://www.digitalcamerareview.com/d...exilim+ex-z300


http://www.steves-digicams.com/camer...00-review.html


Предлагам Ви апарат в сребрист цвят ,оригинална батерия ( доста издръжлива ) ,оригинална връзка за ръка ,подходящ марков калъф с минимални следи от употреба ,универсално зарядно с LCD индикация на зарядният процес за всякакви фото- и GSM батерии с работно напрежение между 3.5 и 4.2 волта и 512 MB SD памет за тест на апарата при покупката или за начало на фотографските премеждия с това бижу ......
Апарата е абсолютно изряден технически ,а визуално му давам лична оценка 9.5 /10 .
Комплекта се намира в гр.Плевен ,но нали си знаете ,че с ЕКОНТ стават чудеса и може да пристигне и при Вас с опция за преглед и тест на пратката .
Цената нека е 135.00 лева и мегдан за отстъпление почти няма ( освен за сметка на калъф и памет ) ,пък и грехота ще е да се пазаря за това скопосно направено и добре снимащо фото .

Знам ,че ще искате и реални фотоси ,а и аз обичам да давам -

http://cmdj7.snimka.bg/business/casi...41981.21061930


За контакти ,пазарлъци ,мнения и поздравления моля използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg .


ПРОДАДЕН !!!