Продавам климатик "Midea"
Brondi FX-5. Купена от Италия, още неразпечатана. Обхват до 5 км на открито. В ebay вървят по 20 евро, втора употреба. Аз искам 30 лв. твърдо. От Шумен съм, пращам с Еконт за сметка на купувача с опция "Отвори преди да платиш".
http://lh3.ggpht.com/_ojCF2xK0Tsw/TO...c/s640/fx5.jpg
088-6886658 (ВиваКом)
088-6868306
089-8916906
054-801085
Продадено, остава климатика.
Продавам климатик "Midea"
Midea MSG-09HRN1 (Конвенционален), Клас A Стенен тип климатик Мощност при охлаждане: 2,5kW Мощност при отопление: 2,6kW Консумирана мощност при охлаждане: 0,776kW Консумирана мощност при отопление: 0.730kW Авто рестарт Активен карбонов филтър Режим "Сън" Турбо режим Две дирекции на въздушният поток Продукт известен още и като MSG 09 HRN 1, MSG09HRN1, MSG 09HRN1, MSG-09HRN 1Шумен
От Шумен съм, климатика е на един приятел, за повече инфо - на телефона.
200 лева
089-9367529
Re:Продавам климатик "Midea"
Айде на хубавия климатик. Перфектен е за охлаждане. И лято и зима - само студено духа! :jamaika
"И лято и зима - само студено духа!" И ти една реклама му направи само.
За 200 лв. толкова, който му трябва клима само за охлаждане - ще му върши работа. Не искам някой да остане с впечатление, че ще се топли с въпросния климатик при минусови температури.
"Не искам някой да остане с впечатление, че ще се топли с въпросния климатик при минусови температури."
>>>знаем приятел ама ти май сега го разбираш чак :)
колко време е работил климатика? За малко помещение става и за отопление , а за парите си е направо перфектен
На 3 години е. Направена му е пълна профилактика. Повече инфо на телефона! :grin: