Продавам модули от телевизор LCD Samsung LE40R82B
Продавам модули от телевизор LCD Samsung LE40R82B
- дънна платка BORDOPLUS 40R489A - 300лв.
- захранващ блок IP-40STD - 150лв.
- инвертор - 150лв.
- контролен модул LCD LJ63-04230A- 100лв.
Телевизора е работил от юни 2008 до декември 2010г.,
с механично с повреден LCD дисплей панел
Re:Продавам модули от телевизор LCD Samsung LE40R82B
Какви са тея цени бе човек ,това нещо само дисплея му се поврежда-механично, тоест всички търсят дисплей схващаш ли?
Цитат:
Първоначално публикувано от granity
Какви са тея цени бе човек ,това нещо само дисплея му се поврежда-механично, тоест всички търсят дисплей схващаш ли?
Аха , схванах.... като се повреди дъното или нещо друго на телевизора ХХХ да потърси дисплей за смяна :))
Ще има да чакаш на някой да му се повреди дъното.Това не е компютър :-memnon В сервиза не ти ли обясниха ,че нищо не можеш да продадеш от това тв освен дистанционното.И аз мога да ти продам 1 :)
Цитат:
Първоначално публикувано от granity
Ще има да чакаш на някой да му се повреди дъното.Това не е компютър :-memnon В сервиза не ти ли обясниха ,че нищо не можеш да продадеш от това тв освен дистанционното.И аз мога да ти продам 1 :)
Понеже granity се отпусна по философий за повреждането на дъната...
Вчера на един колега в сервиз в Шумен му казали че дъното му е за смяна....LCD Toshiba и удоволствието щяло да струва около 400 лв.- това много ли е или малко.. без да направиш диагностика да направиш "РЕМОНТ" като смениш дъното. ???
След прегледа на симптомите и руските форуми сменихме един EEPROM.. и се оправи всичко...
така , че не съм много сигурен че момченцата от сервизите изобщо се впрягат на диагностика...
Предпочитат да правят оборот на вносителите.
И защо ли ми се струва , че със всички модули подхождат по същия начин :)... Така че някой може да си спести някой и друг лев
просто като си купи модулите.. Без да пълни нечии гуши.
Разбира се присъставщите в настоящия форум правят изключение... те са съвестни техници... :)
А някой може ли да даде инфо може ли да се намери дисплей( матрица) за samsung le32c530