Продавам Ubiquiti Rocket M5 -RM5 и RocketDish 5G-30
Продавам по 1 брой
Ubiquiti Rocket M5 -RM5 и
RocketDish 5G-30: 5GHz AirMax 2x2 PtP Bridge Dish Antenna.
Желателно е да се закупят комплект. Цената е 400 лв за двете. Не са използвани /дори не са били монтирани/, по независещи от мен причини, но са тествани и работят. Имат оставаща гаранция около 7 месеца. В оригиналните кашони са с пълната окомплектовка и инструкции, така както съм ги закупил от Reloadbg. Повече информация на http://www.reloadbg.com/airmax.html
От Бургас съм. Куриер за сметка на купувача. Пишете ми на sppmaster@gmail.com или ЛС , ако ви интересува и ще ви пратя телефон за връзка или пък вие оставете вашия номер.
Re:Продавам Ubiquiti Rocket M5 -RM5 и RocketDish 5G-30
Цитат:
Първоначално публикувано от sppmaster
Продавам по 1 брой
Ubiquiti Rocket M5 -RM5 и
RocketDish 5G-30: 5GHz AirMax 2x2 PtP Bridge Dish Antenna.
Желателно е да се закупят комплект. Цената е 400 лв за двете.
...
Според сайта, който сам си посочил - http://www.reloadbg.com/airmax.html:
Ubiquiti Rocket M5 -RM5: Цена-134 лв.
RocketDish 5G-30: 5GHz AirMax 2x2 PtP Bridge Dish Antenna: Цена-245 лв.
Общо: 134+245=379лв.
Дали е възможно някаква смислена обосновка защо някой да си купи от теб за 400 лева нещо, което струва в магазина 379 лева? :yikes
Цитат:
Първоначално публикувано от etg
Дали е възможно някаква смислена обосновка защо някой да си купи от теб за 400 лева нещо, което струва в магазина 379 лева? :yikes
Тази цена е без ДДС, което е 20 %. Именно поради това и според правилата на форума е забранен коментара по цените. Но няма лошо - една заблуда по-малко.
Проблемът не е в коментара, а в страницата. Именно за да не се заблуждават така хората, от много години е забранено публикуването на цени без ДДС на уеб страници. А защо в тази държава никой не се съобразява с правилата и защо няма санкции за нарушителите... не знам.