Продавам инверторни компресори
Продавам 2 бр. компресори отремонтирани за инверторни климатици Панасоник модели PE09-12CKE,DKE, JKE цена 180 лв/бр същите стават и за други марки и модели инверторни климатици за повече информация на посочения телефон или на ЛС. Давам гаранция.
Преддлагам също монтаж и демонтаж на компресори, ремонт на климатици, отремонтиране на повредени инверторни компресори.
За Пловдив и района.
Георги
За контакти ЛС или GSM 0898/738868
Re:Продавам инверторни компресори
6 песеца
практиката ми е показала че дефектите ги показва още първит 10-20 дни от монтажа
гаранцията важи ако аз го монтирам и демонтирам.
С какъв проводник са пренавити? По точно какво им е ремонтирано и, ако е пренавиван, каква е изолацията на новия проводник ?
не са пренавивани, а са имали механичен дефект /счупена пружинка/, досегане съм виждал изгорял подобен компресор
то май това им е проблема на Панасониците, един приятел имаше ходобен пролем и след ремонта на пруженката изкара 7-8 месеца и пак на същия хал... има ли смосъл от този ремонт въобще???
има смисъл. До момента които АЗ съм ремонтирал поне от 2 години не са показали проблем, като за пример ще дам климатика ми в къщи и той е със сменена пружинка и баца нон стоп вече 2 години, като нов. Използваните от мен пружинки са с доста по добро качество от използваните в оригиналният компресор, а и зависи от кого е направен ремонта.
Цената е добра, колега, но аз съм във Варна. Случайно се запознах с един колега, който също има същия компресор със счупена пружина. И той успешно ги ремонтира. Благодаря ти все пак!!!