Re:SELL: Уникално дъно за колекционери, системни администратори и линуксаджии
Ами просто няма за какво да се смееш или подиграваш - или поне аз не виждам.
Дъното дава прилични резултати в тестовете, и не виждам нищо смешно в това. Съвместимо е със стари операционни системи, с които по-новите не са - и това не ми се вижда смешно. Интересно е и за колекционери, като продукт (почти) единствен по рода си - е, да му се подиграваме ли за това? Ще си направите евтина и производителна универсална тестова система с него, на базата на стари чаркове - това ли трябва да е смешното тогава?
Като по-тъпичък явно, ще съм благодарен да ми се обясни. (ама от някой дето поне го е виждал на живо дъното)
е за съвместимостта на съм съгласен,но пък на какво му е човек,който е дал да кажем 200 лв за процесор да си слага windows 98 и другото си е направо тъпо да се пръскат толкова пари за процесор и да го сложи на такова дъно (освен ако не е маниак на такава тема) уж вървиме напред а то какво ще слагаме супер мозък на старо тяло,и какво като показва,големи резултати на тестове един компютър не означава само мощен процесор.Както и да е,не е тука мястото да се прави толкова голяма реклама на едно дъно и второ няма универсална тестова система,все нещо ще е кусур
Извинявам се, че се намесвам в темата на продавача, но явно не му става ясно нещо-Във форума има завидно количество потребители,
които се дразнят от високопарни перформанси (в същият стил) на всичко, което е ....
Включае и аз. Иначе-Успех с търговията!
Цитат:
Първоначално публикувано от hellp
Дъно-мечта за всички...линуксаджии...
Аз съм фен на Linux.От няколко години ползвам предимно него...незнам дали това ме прави линуксаджия.Може ли да ми обясниш защо това дъно трябва да ми е мечта,че нещо не схващам...
Темата се превърна в ужасен спам, за което съм виновен предимно аз, за което се извинявам на автора й.
Все пак, надявам се, че отчита, че изчакахме почти месец без да цапаме и коментираме, но явно полза няма.
Както върви, ще трябва да я заключа и преместя от раздела в скоро време. Ако автора смята, че има смисъл - поканен е да си я пусне наново.
Ако имаш предвид "високопарния стил на рекламата", се извинявам на всички, които са се почувствали засегнати по някаква причина от написаното в този стил от мен (макар че не виждам за какво).
Целта ми беше не да дразня някого, а да привлека вниманието на хората, които (като мен) се вълнуват от добрите стари неща или биха могли в работата си да се възползват от тях. (че не става въпрос само за празна реклама надявам се да е станало ясно от картинките)
Хората които не ги вълнуват подобни ненужни "вехтории" моля да не се чувстват засегнати по никакъв начин, както и да не правят саркастични забележки не по същество (забележки по същество и с обосновка приемам всякакви).
Ако съм вложил някаква излишна или преувеличена емоция в написаното по-горе, или рекламата ми е била прекалено агресивна, моля да ми бъде простена професионалната деформация - но аз го харесвам това дъно наистина и изобщо нямаше да го продавам, ако собственика му не беше решил така.
Желая също успехи на всички участвали в темата!
Пусни си нова тема.
Който пише спам в нея ще си отнесе последствията.
Извинявам се и аз че доразбуних духовете, но факта е налице - нарушено е правило от мен.
единият компютър в нас е с такова дъно.
дъното е добро - може колкото Р31.
държа го обаче само заради комбинацията AGP+TV (v9999GE+Crown 21")
та който има AGP видеокарта от висок клас, безплатна DDR400 и му думне дъното - това дъно е за него (щото за видеокартата ще му дадат 30 лв с които трудно ще вземе G41+ddr3+ .. ).
п.п.
малко обърках чипсетите - може и да не може колкото Р31, ама пак е добро - на нивото на i945 е, че може и да го бие, нищо, че е DDR400 ..
ама, все тая - пак става дума за "купчина бъбреци от кучето динго".
Re:SELL: Уникално дъно за колекционери, системнl
Грешка , като видях цената :yikes
Извинявайте но бях останал с впечатление че се продава за 30 лв и като видях ... олеее
За триене .
В цената съм включил 15лв колекционерска надценка (дъното е най-бързото с чипсет i865, както и изобщо с DDR1 и AGP, и т.н.) - не защото съм алчен и искам да излъжа някого, а защото искам да му намеря стопанин който ще го цени именно от тази му страна (пък и според мен в комбинация с 45нм процесор дъното си струва парите).
Който иска по-евтино, да следи форумите - в data.bg отвреме-навреме изскача по някоя комбинация от Conroe865PE + слаб процесор за петдесетина лв (или неговия matx аналог 775i65G, който също поддържа 45нм процесори).
Специални поздравления за колегата Zaphod B за обективното му мнение; като сложи 45нм процесор нека ако иска пак да си сподели впечатленията. (не смятах да пиша повече в темата, но се почувствах длъжен да му благодаря)
Още веднаж пожелавам успехи на всички чели и участвали в темата!