Продавам чисто нов сат. приемник AZBox Premium Plus
Продавам азбокс премиум+ в неразопакована кутия, чисто нов, никога неизползван, със всички лепенки и найлончета. Причина за продажбата е, че го спечелих от един конкурс, но имам друг азбокс и не ми влиза в употреба. Тъй като нов е 600 лв, търся му 480 лв. Приемникът е с 24 месеца гаранция.
http://www.azbox.com/temp/JPG_70cb2b...8f658394c2b54e
Характеристики:
Последно поколение HD линукс мултимедиен приемник с мултимедийни възможности и поддръжка на FULL HD TV 1080P и възпроизвеждане на 1080p видео файлове с поддръжка на български субтитри, сърфиране в интернет, Youtube, изцяло българско меню, вградена карта за безжичен интернет, възможност за слагане на втори тунер, Youtube и много други функции. http://azbox.com/index.php?id=3&tbl=registos&id2=14
За контакт: ЛС, zajoto@abv.bg
Приемникът се намира в град София, но може да бъде и изпратен в цяла България по куриер с опция виж и тествай преди да платиш.
При интерес мога да приложа и снимки.
Re:Продавам чисто нов сат. приемник AZBox Premium Plus
Добави контакти.
ЛС не е достатъчно.
Примерно аз съм от Варна как да го тествам на място в офиса на куриера ?
Цитат:
Първоначално публикувано от civica
Регистрация само с цел продажба - съмнително ! Ще си го продаваш дълго ми се струва с тази цена !
Примерно аз съм от Варна как да го тествам на място в офиса на куриера ?
Признавам си, не съм бил член на форума преди продажбата.
Както знаете тестването се извършва при доставката в дома. Явно до сега не сте получавали стоки за тестване. Имате до колкото знам 15 минути да се тества, след което се казва на куриера дали го взимате или го връщате.
Приемникът нов най-евтино се намира за 600 лева, както казах офертата ми е за 480, но е възможен коментар в рамките на разумното.
Колега , стоки съм получавал и то много , но ги взимам от офиса на куриера - по-удобно ми е и малко по-евтино ! В такъв случай , какво правим ?
Цитат:
Първоначално публикувано от civica
Колега , стоки съм получавал и то много , но ги взимам от офиса на куриера - по-удобно ми е и малко по-евтино ! В такъв случай , какво правим ?
Обявата е с добавени контакти и напълно коректна.
Въпросът ти е без отговор - какво очакваш да направи повече продавачът???
Посочил е населено място - заповядай там за да го тестваш, предлага и да го прати до адреса ти, където също можеш да го тестваш!