Отговор: Чисто нов LG Optimus L5
Ееееееее 49 поста имаш а не знаеш как да публикуваш обява! ЦЕНААААА,ЦЕНАААААА,ЦЕНАААААА!
tony34al
пише, че апарата е закупен от виваком ,а там цените са малко по високи .Ето ти пример:
LG Optimus L5 E610
интересно разсъждение .. значи ако го купи за 1000 лв може да му иска 800 макар че се намира по 500 нов примерно :))
Alex
не споря, а просто казвам продавача от къде казва ,че е купен.А и от онлайн магазин телефон не бих си взел никога в предвид че ако стане нещо с апарата продавача не се наема да го оправя ,а те кара да си го пращаш на оторизириания сервиз.
аз пък вече 2 телефона купувам от онлайн магазин .. цените са доста по ниски от колкото по магазините по центъра
Колеги,не мога да разбера какво се заяждате?
Продавача определя цената,преценил е,разгледал е,и е решил,че това е правилното.Аз като искам да си купя кола,от модела има и за 4000,и за 8000,на тоя от 8 да му пращам линк,че я има и по евтино ли....Аз съм горяла с телефон купен от интернетмагазин,така че съм преценила,че е по-добре да ида и да платя с 100 лева повече,но да знам,че има ли проблем,няма да го пращам нагоре-надолу по сервизи и да звъня и да не знам какво става,а ще си представя гаранцията и консултантите в магазина ще се погрижат за всичко.
Моля без интерпретации кое е заяждане и кое е опит за помощ на неориентирани купувачи!
Придържайте се към правилата:
7. Коментари по цените в темите са позволени само ако можете да предоставите линк към достоверен Български магазин, който продава същата стока на цена, по-ниска от обявената.
В случая, дадена е цена към официален магазин, която е като тази на човека, опитващ се да продаде 2-ра употреба телефон на прекалено висока цена! Тази част на форума няма за цел да защитава продавачи с високи цени, напротив, идеята е да помага на купувачи да се сдобият с ценна за тях стока на приемлива цена. В случая, цената не е приемлива... и коментарите за това са на правилното място. Басни колко качествени са стоките в един магазин и колко некачествени в друг са несъстоятелни. Тази държава си има закони и всеки магазин е длъжен да ги спазва.
Подчертавам НОВ ,НЕ ВТОРА РЪКА
LG Optimus L5 E610 - LG
Цитат:
Първоначално публикувано от
MisHkaA
Новите неща се продават в магазини, от юридически лица.
Особеностите им са, че за тях можеш да получиш фактура на твое име и гаранция, която ти дава продавача.
Всичко друго, в това число и телефончето, което предлагаш е 2-ра употреба. И за да е продаваемо, цената му трябва да е поне 20-ина процента по-ниска от тази на новото...