3 Прикачен файл(ове)
продавам самсунг галакси с4
1. Устройство - модел и наименование:
самсунг галакси с4
2. Допълнителна информация
телефона е на 1 месец купуван е от технополис в безупречно състояние,ползван с скриин протектор и кожен калъф.подарък кожен калъф
3. Състояние и гараниця
има 2 години гаранция към технополис
4. Задължително -Цена, възможност за бартер?
1050лв без бартери
5. Задължително -Местонахождение - от кой град сте? Изпращате ли по куриер?
тел. се намира в Пловдив за страната с еконт
6. Задължително - Контакти - телефон, Skype или Email:
0897815158
7. Снимки:
Прикачен файл 9951Прикачен файл 9952Прикачен файл 9953
Отговор: продавам самсунг галакси с4
kolega mi kupi si go ot tam
- - - - - - - - - -
kolega mi kupi si go ot tam plus towa tozi koito si snimal e i9500 a moq e i9505 koito poddarja LTE mreja
Ми хубаво, но и този нов е по-евтин Samsung I9505 Galaxy S IV White Цена
Поставете ми не са за теб или за това от къде аз бих го купил, а за тези които биха решили да купят употребяван телефон. Все пак хората трябва да са информирани за цената на новите телефони. Желая ти успех с продажбата.
приятел всеки има право да решава,но все пак тази цена която съм писал подлежи на коментар,не всеки може да си позволи чисто нов телефон
То добре, ама LTE мрежа в България няма...Както пише blue1, телефона е втора употреба и е редно цената да бъде редуцирана спрямо настоящата най-добра като нов, а не спрямо цената, когато е бил купуван. Ясно е, че не е приятно за продавача, но в случая купувача не го интересува, че си го купувал по-скъпо. Успех с продажбата.
Извинявам се за офф-топика, но всичките ви коментари са глупотевина. А факта, че телефона е необвързан с договори и темподобни към оператори? А факта, че гаранцията се поддържа към един от най-големите търговци и е значително по-малко вероятно да бъдете измамени или да не ви се изпълнят гаранционните условия?
Аз много пъти съм се замислял дали си струва закупуването от еднодневни магазини за телефони, и смятам, че е изгодно единствено ако е в пъти по-ниска цената от магазините, в които ще отреагират на проблем/ дефект с телефона.
Съжалявам за офтопика.
Поздрави!
Цитат:
Първоначално публикувано от
regned
Извинявам се за офф-топика, но всичките ви коментари са глупотевина. А факта, че телефона е необвързан с договори и темподобни към оператори? А факта, че гаранцията се поддържа към един от най-големите търговци и е значително по-малко вероятно да бъдете измамени или да не ви се изпълнят гаранционните условия?
Аз много пъти съм се замислял дали си струва закупуването от еднодневни магазини за телефони, и смятам, че е изгодно единствено ако е в пъти по-ниска цената от магазините, в които ще отреагират на проблем/ дефект с телефона.
Съжалявам за офтопика.
Поздрави!
Аз по-голяма глупотевина от твоят пост до сега не видях. Линковете с предложения с по-ниски цени не са обвързани с оператор, а за супер, дупер, мега якият сервиз на "технополис" ти пожелавам от все сърце да не опираш, че ще в чудо ще се видиш.:offtopic:
Търг с начална цена 1050 лв ли е темата? ;)
Каква е стъпката?