3 Прикачен файл(ове)
Продавам чисто нова батерия, употребявани дъно и вентилатор за лаптоп HP 6820S
1. Устройство - модел и наименование:
Части за лаптоп HP 6820S
2. Допълнителна информация
Чисто нова батерия, употребявани и работещи дъно и вентилатор
3. Състояние и гараниця
батерия - 6 месеца
дъно и вентилатор - 3 месеца
4. Задължително -Цена, възможност за бартер?
батерия - 40 лева
дъно - 70 лева
вентилатор - 10 лева
5. Задължително -Местонахождение - от кой град сте? Изпращате ли по куриер?
София. Може по куриер с наложен платеж за сметка на купувача
6. Задължително - Контакти - телефон, Skype или Email:
0888548736 Виктор
7. Снимки:
Прикачен файл 12796Прикачен файл 12800Прикачен файл 12801
Отговор: Продавам чисто нова батерия, употребявани дъно и вентилатор за лаптоп HP 6820S
дъното реболвано ли е , и правени ли са опити с горещ въздух. Питам неслучайно защото цената на дъното е обидно ниска което предполага че може да има проблем , както с повечето такива дъна?
Отговор: Продавам чисто нова батерия, употребявани дъно и вентилатор за лаптоп HP 6820S
Лаптопа работеше перфектно до тогава, докато не го изпуснах на земята и твърдият му диск стана на сол, дисплея също. Тези поразии ме отказаха да го възстановявам и го разпарчетосах. Честно не зная какви са цените на частите и понеже не съм търговец, то да взема някой лев...
Цитат:
Първоначално публикувано от
vdsvicky
Лаптопа работеше перфектно до тогава, докато не го изпуснах на земята и твърдият му диск стана на сол, дисплея също. Тези поразии ме отказаха да го възстановявам и го разпарчетосах. Честно не зная какви са цените на частите и понеже не съм търговец, то да взема някой лев...
Приятелски съвет
дъното можеш поне 70 да му търсиш.- все пак е от 17" лаптоп и работещо.
Дъното и вентилатора продадени.
Батерията се продава все още.
Батерията се продава все още. Да напомня само, че е чисто нова - цена 40 лева.
Добавям за продажба и оригиналното зарядно за лаптопа. Как съм го пропуснал досега да го обявя. На мен ми е ненужно. Цена 40 лева или замяна (бартер) за зарядно на IBM Lenovo T 60.