Резултати от 1 до 5 от общо 5

LG PA60G

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2004
    Мнения
    77
    #1

    Post LG PA60G

    Здравейте, някой има ли преки впечатления от конкретния модел или неговия "брат" LG PA70G , разликата е в лумените 500 към 700 в ползва на втория. На доста места ги предлагат, въпроса е заслужава ли си за пико лед проектор ? Само по клипове в нета не може да се придобие някаква особена представа . Все пак не са като стандартните проектори с 1500 лумена и нагоре ,но пък имат голям живот. Ще се ползва евентуално за ТВ/кабел, сат./ и филми от комп. Лошото е ,че не можеш да видиш никъде вкл. такъв освен ако нямаш, затова ако някой има или е виждал някъде как изглежда образа/светло, тъмно/ да сподели ,мисля че ще е полезно за всички. Благодаря !

  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2004
    Мнения
    77
    #2

    Отговор: LG PA60G

    Модела е PB60G , явно го пишат някъде като другия модел https://www.youtube.com/watch?v=Vm0qAcx3EpQ ето двата модела

  4. Novice
    Тук е от
    Sep 2017
    Мнения
    1
    #3

    Отговор: LG PA60G

    Притежавам въпросния модел ,бях доволен въпреки проблемите с фокуса.Ползван предимно за филми и телевизия на бяла матова стена.За картина до 70 инча е добре.За по голям размер лумените не достигат и картината и цветовете избледняват.Има три степени на работа на лампата но винаги при мен беше на макс и вентилатора шумеше доста .Ползван средно по 4-5часа за периода от 2015 май месец .От скоро вече бялото не е Бяло а жълтеней, май дошъл момента за смяна.Незнам дали може да се поправи и ако да заслужава ли си .Спрял съм се на LG PF1500 ,някой мнения да сподели за него..Благодаря

  5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,377

  6. Member
    Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Русе
    Мнения
    326
    #5

    Отговор: LG PA60G

    По принцип не изглежда зле на тест видеата, специално на мен ми харесва картината, която дава, добър контраст на хартия, видимо също не е зле, а животът на лампата е... уау!
    Не изглежда зле LG проекторчето поне визуално. По принцип на всеки проектор може да му се смени лампата, но тук говорим вече и за съвсем друг клас, поколение, резолюция и възможности, разлика на качество на картина в пъти.

    LG PF1500 & LG PF85U LED Projectors

    LG PF1500 picture/menu demo

    LG PF1500 without Truemotion - Demo

    PA60G || PF1500

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе