Отговор: Колко струва една качествена профилактика?
Искам да изкажа голяма благодарност отново на братя Щереви,Сашо,и Миро.Наистина така се прави истинската профилактика,демонтаж и монтаж.Климатизаторите са като нови,а в стаите мирише на пролет,и планински въздух.Благодаря ви приятели,бъдете все така безкомпромисни с качеството.
Поздравления за старанието!
Такава профилактика си е хамалогоя и малко хора се наемат с нея. Пък и е отговорност, трябва да знаеш какво правиш.
Аз съм доволен от качеството и цените на........... Взимат ми 70 лв за пълна профилактика.
Реклама от първи пост...
70 лв за пълна профилактика е смешна сума, но това все пак е пазарна икономика.
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk
Само че, понятието пълна профилактика има едно значение за едни и друго за друг....
Аз бих платил и повече, стига да пожелаят да разглобят карантиите и изпръскат на място съкровището с вода, без да го разкачат :)
Една профилактика струва толкова, колкото си готов да платиш за нея..
Основи на пазарните принципи, глава едно том първи!!!!
Ами ако съм готов да платя само 20 лв., наистина ли толкова ще ми вземат? Или ще видя профилактика друг път!
Въпросът за цената си е съвсем резонен. В тоя форум има доста хора, които с това си вадят хляба. Те биха могли да кажат най-точно, коя услуга, колко би струвала, както и да обяснят на обикновения потребител, какво трябва да включва качествената профилактика. Останалите, само си чешем езиците/пръстите.
Качествена профилактика на вътрешното с демонтаж и почистване на външното (на място), най малко 150лв. Ще ги дам с удоволствие, но на тези хора които си обичат работата и я вършат с удоволствие табиатлийската. За жалост, такива почти не останаха.
Бъди сигурен, че на твоя FTXZ със сигурност струва 150 лв минимум. Той самия клиент ,като поиска евтина профилактика и сваля качеството. Вместо да направиш две по 150, пръскаш десетина със спрея и взимаш 400.
Някой ще синтезира ли понятието "профилактика"? Ако има писано по въпроса, моля постът ми да бъде изтрит!
Цитат:
Първоначално публикувано от
avast3
Някой ще синтезира ли понятието "профилактика"? Ако има писано по въпроса, моля постът ми да бъде изтрит!
Понятието "профилактика" варира в широки граници. Може да включва почесване по тила и установяване на чистотата на филтрите /правилна експлоатация/ - стойност 50лв. В някои (редки) случаи се простира до демонтаж на климатика, разглобяване на двете тела, смазване на лагери и втулки, измиване на топлообменниците с алкален препарат, монтаж на климката и зареждане на фреон по везна - sky's the limit. :Drinks: