Моля за помощ-реших да си почистя вътрешното тяло,но не мога да издърпам капака-долу отзад нещо държи.Ще съм благодарен ако ми помогнете.....
Преглед за печат
Моля за помощ-реших да си почистя вътрешното тяло,но не мога да издърпам капака-долу отзад нещо държи.Ще съм благодарен ако ми помогнете.....
Има едни чопове,дето с мушната отверка отверка се издърпва,след като изкараш винтовете.После и слагането е приключение.Само за чистене не си струва,освен ако няма проблем.На мен ми капеше връзката на дренажа.
Справих се снощи и като се вгледах в турбината -ами почти не се виждат каналите.Видя ми се сложно да се мъча да я вадя/може би ако някой ме насочи или има качени снимки/ и махнах само ветрилата.Полека с въртене напръсках турбината с препарат,разтъркване и пак напръскване с вода-изтича бая гняс.Резултат-общо взето добър.
Трябва да я почистиш много добре, защото иначе ше се дебалансира и почват едни вибрации....
Най-добре е да се свали да се изплакне с вода , да се напръска с обезмаслител (MEGLIO) след 10-на минс. пак да се изплакне с топла вода става като нова!
То ясно че е по-добре,ама сложно ми се вижда.Затова казвам ако ме насочи някой или снимки........