-
Pentium III Coppermine
Имам Pentium III на 450мхц с дъно Dell Optiplex GX1.
Искам да увелича честотата с Coppermine 600Е;700Е; 800EB.
Някой да помогне дали на това дъно директно става да се пригоди,Coppermine и ако да кое от изброените чипсети също и съвети??????......
Нужен ли е преходник,ако да за кой модел??
-
Pentium III Coppermine
Малко offtopic, но ще има ли някаква осезателна полза от такова увеличение?
-
Pentium III Coppermine
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Имам Pentium III на 450мхц с дъно Dell Optiplex GX1.
Искам да увелича честотата с Coppermine 600Е;700Е; 800EB.
Някой да помогне дали на това дъно директно става да се пригоди,Coppermine и ако да кое от изброените чипсети също и съвети??????......
Нужен ли е преходник,ако да за кой модел??
<div align="right">Originally posted by gogocuk*-*14/01/2005*:* 16:58:58</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
По скоро отговори на зададения въпрос ако можеш.
Че ефект има,има!!
-
Pentium III Coppermine
Само P-III E , ще тръгне , P-III EB - няма да поиска ,а и има риск да замине всичко на PCI шината ( 133 на това дъно е с покачване на PCI / AGP шината )
-
Pentium III Coppermine
Става, само трябва да флашнеш биоса с версия А07. Аз лично се опитах да направя подобно нещо, но не можах да намеря по-бърз Coppermine от 550. Иначе прекарах една седмица в нета в търсене на информация, и всички разправят че може до 1 Ghz, Coppermine. Даже масово му слагат Селерон Туалатин 1,4 Ghz с преходник S. 370- Slot 1, но аз не искам преходник. Може да погледнеш темата ми малко по-надолу, ето ти и полезен сайт - http://www.angelfire.com/wy/DellOPTIPLEX/GX1.htm . Питай, ако има още нещо. Успех
-
Pentium III Coppermine
@gogocuk Не съм искал да се заяждам просто попитах.