Проблем с игрите,помогнете.ASUS A7V600-X
Проблем с игрите,помогнете.ASUS A7V600-X, VIA KT600,АTLON XP2200+ T-bred.HDD Seagate 80GB SATA,7200, ASUS ATI RADEON 9550GE/TD.Игрите тежки или не -без значение ми правят следното-екрана просто замръзва.Направил съм следното-проблема остава и про Win98 и WinXP.Паметта е тествана,харда също,наи новите драйвери на видеото не помагат,всъщност важното е че Проблема остава и с видео GeForce5200 128,t.e т.е това отпада.Какво да опитам,преди да го върна на фирмата.Проблема не се подчинява на статистика-може да засече на 3-тата минута,може да засече на 4-тия час...
температура на процесора?
нов bios на дъното?
изброй някои от игрите. не за друго, а за видим дали го прави и на opengl, и на directx. пример за opengl игра - doom3. пример за directx игра - halflife2.
Counter Strike,HL-1.O,NFS7,NFS2.Температурата на процесора не минава 50 градуса. BIOS-a не съм разбутвал.Интересен бъг се получава на ФИФА2005 кoгато картата е GeForce(трептене с черна ивица),което при другите компютри го няма с тази карта(аз съм с малка компютърна зала с 6 машини и се занимавам с това от около година)
Potursi za shodni problemi s dunoto na ASUS, ima6e info 4e imat problemi ...