-
ASUS A7V133
Znachi tova duno mi izpilva nervite zhestoko.
Instaliran e Win98SE + driverite na VIA. Kakvato i PS/2 mishka da zakacha na dunoto tq se durzhi mnogo stranno, osobeno pri burzo mestene. Otiva ili v obratna posoka na dvizhenieto ili v strani.
Kazhete kak da go opravq tova duno?
-
ASUS A7V133
Хьм,интересен проблем!! Значи аз съм със Asus A7PRO и когато си местя мишката под Win се чува звук от говорителчето все едно, че е припълнен буфера :(. Под ЛИНУКС тази досада ч няма и не мога да си го обясня, не е от драйвера на плахока щото го смених (logitech wheel mouse). Що не си вземеш Microsoft USB wheel mouse продава се на смешни пари 15-17 USD само :)
-
ASUS A7V133
Az sym s takova dyno, no niamam problemi.
-
ASUS A7V133
С PS/2 плъхове и Win9х/Me и аз съм срещал проблеми. Опитай да намалиш скоростта на PS/2 порта на 40. Доколкото си спомням стандартно беше 60. Ако драйверите не го позволяват, има разни tools за тази работа. Виж дали нямаш презастъпване на IRQ12. На него е PS/2 порта и ако още нещо се е закачило там, най-вероятно трябва да го разкараш.
Това за пискането на високоговорителчето го знам, но досега или съм се примирявал с него или сменям мишката/порта. Под NT4 и 2000 не съм засичал такъв проблем.