-
MSI MEGABOOK ?
Така , предполагам, че админа може да ми се скара за темата , но все пак поемам риска. :) :)
Заминавам студент за Варна и се колебая какво да си взема ? Дали обикновен компютър или лап топ. Виждм ,че тука има разбирачи и за това ви моля за съвет , кое според вас е по-добре като вариант ?
Относно лап топа , спрял съм се на това : http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09029623
Какво ви е мнението , заслужава ли си или не ?
-
Re: MSI MEGABOOK ?
Аз лично не бих си взел 17" Notebook , а още повече и АМD
За тези пари ще си купиш много хубав десктоп компютър , но губиш мобилността, за сметка на бързина и ъпгрейд.
-
А ако евентуално го взема , дали към него ще мога да сложа 5+1 колонки ? Искам да кажа - звуковата карта ще издържи , нали ;)
-
-
Е, как ? Аз като гледам параметрите не са чак толкова зле ?!
-
Много си е читаво компютърчето, вече 3 месеца си работи като пушка.
При това не за игрички и чатчета. Използвам го като мобилна CAD работна станция - предимно за изчисления по крайни елементи и някое друго чертежче.
На батерии при слабо натоварване издържа около 90минути, при интензивна работа - 60, без ползване почти 2 часа.
5.1 колони ще можеш да включиш, но от кодеци по дънни платки не се надявай на добър звук. В този случай кодека е Realtek ALC 883.
-
Варна не е на края на света...сега зависи какво ще учиш ала да си мъкнеш лаптоп-а по лекции не е препоръчително особенно за БГ....предлагам ти да идеш да видиш за какво ще става дума и тогава да решиш...зависи също къде ще живееш и т.н. ако ще гледаш филми и ще го държиш вкъщи...забрави, най-много да ти го кашират...ако ще работиш усилено на него - ПЦ. Аз съм с 17' лаптоп и вярвай ми тежи като кон...не е много удобен да го мъкнеш напред назад ала аз го ползвам бая и ми трябва и мобилност.