-
Problem s Asus A7V333
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by DPetrov
М/у другото при мен има един бъг:като дам Турбо не ще да пали след 150,а като задам Турбо настройки,ама ръчно,разбирай 2-2-2-5-1Т няма проблем..мноо ми е странно защо е така
Ти представа имаш ли как точно се изкарват тия 5+1 от анаолговите изходи отзат?В допълнителната диплянка пише,че Line-In става REAR и тнт,ама аз така и немога да го докарам..
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Problema s turboto go imam i az. i o6te edin bug POST reportera vinagi kato si puskam PCto mi kazva NO CPU INSTALLED tva go povtarq 2 pati i si tragva normalno kompa.
Za 5.1 si instalira6 driverite ot CDto i v mixer settings dava6 5.1
Taka sega kam DPetrov :
Ti s kakav XP si ? i kolko Mhz FSB moje6 da vdigne6 bez da pipa6 mnojitelq (t.e. default mnojitel)
6toto az sam s XP 1600+ AGOIA 021 Y i na tova dano ne moga pove4e ot 172Mhz FSB s vklu4en overvoltage jumper i Vcore do dupka!!!
ina4e na 166Mhz si ba4ka bez da pipam vcore![?]
-
Problem s Asus A7V333
F-15E - normalno e da sveti LED-a pri izkljuchen comp. Preduprejdava te da mu drapnesh shtepsela ot kontakta predi da pochnesh da barnikash vatre iz nego i da vadish i slagash charkoljazi, osobeno pamet.
Inache na A7C266-C sashto go ima [:D]
.
-
Problem s Asus A7V333
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by lightmaster
[br
6toto az sam s XP 1600+ AGOIA 021 Y i na tova dano ne moga pove4e ot 172Mhz FSB s vklu4en overvoltage jumper i Vcore do dupka!!!
ina4e na 166Mhz si ba4ka bez da pipam vcore![?]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
A ти с какво охлаждане си, че да го държиш на 2.05V при 10.5х172?!?
-
Problem s Asus A7V333
ami az go darjah samo za edin 3D Mark i go varnah standarten evercool AMD all speed quite
Ama na GB KT400 go pusnah i na 185FSB za 1 3d mark i kato se ima napredvid 4e podava pove4ko Vcore be6e stignal 70 gradusa 4e daje i otgore, no sega s ASUSa ne moga nad 172Mhz
-
Problem s Asus A7V333
Да,тва за Asus Post Reportera e така!
Иначе аз съм с AGOIA Y0213,и преди да го отключа бачкаше на 175 шина и 1.8 волта със въздух,или 1.775В на вода:сега сън на 193 и 1.775В,няма проблем:според мен просто твойта памет може толкова,а и процесора може би.
-
Problem s Asus A7V333
KINGMAX DDR400 da moje tolkova !!! CPUto kakto pisah moje na 185Mhz ne znam dali s drug BIOS nqma da moje pove4ko.
Kade se prodavat takiva vodni ohlajdaniq kolko $ sa ???
-
Problem s Asus A7V333
Otnovo ste zadam tap vapros, no otkade ti e kingmax-a ?
Moito dano varvi i na 195-198 ! pri 2.1V, samo che v staia deto e studeno kato navanka...
Tochno v momenta se opitvam da sglobia edin test na razlichni shini i ste go pusna v C.E.G. - otkazah se samo da pusna html s rezultati i kartinki..
v momenta kakto mi e CPU-to moje da svalia malko V - do 1,775, no go ostavih na 1,825 da si bachka - i bez drugo niama iadove. Na 193MHz FSB pametta mi varvi na 2,5CL, ne na 2 i e ednakvo barza, a na nikoi test ne se vijda povishenie na proizvoditelnostta... taka che 174!
-
Problem s Asus A7V333
ot MOST ama opredeleno ne e mente
-
Problem s Asus A7V333
He-he i az taka si misleh - kakvo gl;edash che izglejda tochno kato tazi ot Persy ?
-
Problem s Asus A7V333
abe 1000% garanciq ti davam 4e ne e mente 6toto znam koj mi go e dostavil i + tova rabote6e na MAX agresivni nastrojki na 185Mhz FSB s GB kt400
-
Problem s Asus A7V333
geniusloki bi li postnal tuka edin 3D mark score s tvoq config taka kakto e na 174 Mhz FSb ???
prosto za sravnenie ili ako moje o6te CPUto ti? sega stana hladni4ko tiq dni [:)]
-
Problem s Asus A7V333
slu4ajno popadnah na nov BIOS za A7V333 eto i linka: ftp://ftp.asuscom.de/pub/ASUSCOM/BIO...7V333/1015.zip
BIOSa e final i sega si go ka4vam (moje pak da mina 172 Mhz [:)]
-
Problem s Asus A7V333
ste ti pusna kam ponedelnik - vtornik, stoto dnes ste smenia palominoto za po-clokvasto se :) (probvah go i tragna bez nikvi iadove na 1844MHz na 1.8-1.82V, no niamah vreme da si poigraia - a beshe s prachkav radiator i pak ne se napeche mnogo :)
-
Problem s Asus A7V333
? okolo 11700 (pone s 175 FSB mai de ?)
Ste go pusna...