-
A7V8X въпрос
Някой успявал ли е да пусне успешно режим различен от 2 говорителя на вградения 5.1 звук на тва дъно под ВИН ХП???Аз на 2 такива дъна от няколко дена безуспешно се опитвам..при селф теста дето си е включен в софтуера УЖ всичко е наред,само дето другите 2 колони САМО там бачкат..при игри или музика са само 2та осн спикъра.
-
A7V8X въпрос
хм..аз що виках че е кофти че махнаха Cmedia-та..с нея не съм имал такива проблеми..
няма ли на дъното едни джъмпери за звука..на A7V333 имаше някакви там...
-
A7V8X въпрос
Не е от джъмпери,нали по горе споменах че при селф теста уж всичко си работи,дори в режим 5.1,всички колони се инициализират(некав звук от куршуми е тоя тест:)),по скоро е въпрос на драйвери:със драйверния пакет върви и една програмка AsRack:от както се помня такава има винаги със саундовете на Аванс,та със нея при дефални настройки пак изкарван само 2 колони,но като пусна некав ЕАХ ефект чак тогава и другите тръгват,като изкл ефекта спират:доста странно,и съм убеден че е въпрос на драйвери.
Ако все пак някой е успял да подкара картата нека драсне няколко реда как
-
A7V8X въпрос
zvuka si varvi po sa6tiq na4in kakto opisva6 DPetrov tova s driverite ot CDto kam danoto ama izteglih naj novite ot www.realtek.com.tw i nqmam problemi (ne 4e go polzvam kodeka de [:)] ) 4e daje i hardware sound poddrajka se poqvi i MP3 se 4uvat ot srednata kolonka.
CMEDIAta opdeleno be6e po dobre !!!