-
Не купувайте...
Не купувайте засега дънни платки с ALi Magic чипсет. По специално днес се завъртях около Asus A7A266 (rev.103) и не мога да кажа, че ми харесва. И под 98se, и под 2000 не е стабилна. Щом Asus не могат да направят добра дънна платка с този схемен набор, едва ли другите производители ще се радват на по-голям успех.
-
Не купувайте...
I az ne go haresvam tova duno Asus A7A266
Edin klient s mnogo mangizi se nahaka ama niamashe smisul shtoto gigabyte e po evtino i bachka po sushtia nachin.Davam samo primer i ne bih si kupil nito asus nito gigabyte
-
Не купувайте...
Zasto ne bixte si kupily nito asus nito gigabyte?
CHe te sa dobri po benchmark-ovete?!?
-
Не купувайте...
Hey Stinky, ne sa samo dobri po benchmarkowete!!!!!!!
-
Не купувайте...
pri shtatelno razchovurkvane na asus a7a s ali chip stignah do okonchatelno mnenie a imenno che dunoto e hubavo ama 157$ sa mnogo.Ako niakoi e cherviasal ot mangizi da hukva da go kupuva dokato ne sa pusnali menteta.Az probvam kak raboti s 2 lan karti i tuner tv na pci 256 ddr i 2 hdd 1 dvd 1 cd rom.Ne zabi bez prichina za 48 chasa koeto e dobro postijenie za winme
-
Не купувайте...
Stinky, ставаше дума не за самата марка, а за дъна на ASUS, GIGABYTE и прочие с ALi Magic.
Kiril 'Dreamer' Georgiev
Co-Owner, Webmaster & Editor, Savage News Int.
http://www.savagenews.com
dreamer@savagenews.com
ICQ #46233045
-
Не купувайте...
SA6 Rulez:)!
Martin 'The_UFO' Dimitrov
theufobg@yahoo.com
http://www.theufo.net
ICQ#94565641
-
Не купувайте...
Ламята,
Не си съвсем прав:
И аз така си мислех от начало като го тествах - знаеш от кой и т.н. Дъното се държеше странно, чат-пат забиваше и т.н. но като сложих биоса 1004 002 всичко се оправи - нямаше никакви проблеми с съвместимост и стабилност.
С версия 1005 също нямаше проблеми.
След приключването на тестовете мога да кажа само, че това дъно определено ми харесва макар и да нямах възможност да го "ръчкам" 2-3 седмици ( беше в мене за около 5-6 дни ).
GrigorBG, HardwareBG.com
-
Не купувайте...
grigorBG,
Не си прочел внимателно! "Не купувайте засега..." Въобще съм противник на прекалено новите неща, като минат 3-4 месеца и производителите изчистят бъговете, вече стават за употреба :)