Kakvo moje da mu e na tova dano ???
Здравейте!!! Преди около 3-4 месеца ми се развали данната платка !! Както ползвах компютъра той "заби", най - логичното което можах да направя бе да го рестартирам, но след това уви само черен екран, не изписа BIOS на видео картата, и т.н тоест НИЩО. Всеки компенент от компютъра бе тестван по отделно, всичко работеше без данната платка, а тя е BX98-3D с чип на VIA. Какъв може да е проблема и можете ли някой сервиз да го оправи или поне да ме насочите какво да правя ?
Благодаря предваеително !
Това е ZIDA дъно.... най-лесното е да смениш батерията ако е паднала под 3.00V... т.е. 2.99V е лошо вече.... друг вариант е просто дъното да е изпушило.... дай го на сервиз да го видят по-знаещи хора, които ще могат да го огледат по-обстойно... [:)]
Щом е само черен екран, значи процесора е заминал. (при условие, че вс. ост. работи)
ru-boy ti mai propusna tova che vsi4ko sam testval pootdelno i procesora vse oste bachka. Molov blagodarq ste probvam
Аимго - 100% е биос, ( ако не е батериа както каза Молов)
Молов - къде си виждал 3.00В батерия за биос - до колкоъто знам е 2,2в иако падне под 2,2 В не пали.
но може и да греша- ( сигурно ще кажеш - тоя пак с мен се заяжда )
3.0V са, аз иначе много се изненадах като видях 4.5V батерия за дъно.Е вярно че беше HP aмa ......[:D]
[:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D]
2.2v
[:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D]