-
Проблем със Athlon 2100+
Имам AthlonXP Palomono 2100+ и VGA GeForce2 MX400 64 Mb
Въпроса ми е защо играта МАФИА се СКЪСВА да ми сече!!! То на старото селеронче на 500МГх ми вървеше по-добре(със същата видеокарта)От къде може да идва проблема???(то и на GTA3 ми понасича от време на време...)
3DMark 2001 SE 4190 scores[:(]
-
Проблем със Athlon 2100+
Аз имах същия проблем с DRIVER на стария комп. Пусни си я MAFIA-та на по-висока резолюция - при мен това помогна и спря да сече.[;)]
-
Проблем със Athlon 2100+
Мислиш ли че ще помогне...?
Немога да му разбера смисъла на това,от какъв къде на къде ще се оправи като го пусна на по висока резолюция??? I'll try!!!!
П.С. А за GTAIII...???
-
Проблем със Athlon 2100+
виж да не си нагласил antialiasing-a на 4х или 8х незнам на колко ти подържа картата и от там да се е полу4ило това заси4ане. При мен имаше един такъв проблем с игрите след като бях нагласил на 4х. Но ще е добре и да си сложиш ноеи драивери. Успех.
-
Проблем със Athlon 2100+
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Мислиш ли че ще помогне...?
Немога да му разбера смисъла на това,от какъв къде на къде ще се оправи като го пусна на по висока резолюция??? I'll try!!!!
П.С. А за GTAIII...???
<div align="right">оргинално мнение на Wizard</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
При мен помогна[;)]
-
Проблем със Athlon 2100+
Neznam moje bi trqbva da si sloji6 po dobri driveri ili DirectX9.Az mnogo se 4udq kak e vuzmojno da ti zasi4a kato az sum sus Celeron na 566Mhz 256 SDRAM pc133 i Radeon 7500 64DDR DVI/TV-OUT q igraq na 1280x1024x 16 bit s vsi4ko ekstri na kartinata i mi vurvi perfectno prosto se 4udq[?][?][?]