ECS L7S7A2 problem s Cpu temp v hardware monitor
Искам да питам някой знае ли защо на тожа дуно и моя стар T-Bird 1.0Ghz не може да разчете температурата му флашвах всекакви биоси но пак едно и също в секцията Hardware monitor na miastoto na CPU temp изписва RESERVED искам да знам от моито дуно ли е или проблема е ж стариа процесор който ниама дат4ик за темп в него
или не6то сензора е изгориал или дуното още от начало е било прецакано...
Плиссс кайете нещо много е спешно не искам като го занеса на гаранциния сержиз да ми се смеят...
в ревюто на http://comexgroup.com/motherboards/_...ecs_l7s7a2.htm
не се вижда некъв външен датчик ,що не пробваш с Tbred да видиш
дали ще ти покаже,
ако знаеш английски може да питаш тук
http://forum.ocworkbench.com/ocwbcgi...ubb=forum&f=35
mi ne znam az niamam niakoj koito da ima takuv procesor i da mi go dade da probveme i za towa samo pitam ina4e do s da sum probval
Не се притесняваи попаднал си на стрипнатата ревизия т.е. има липсващ хардуеър на дъното и за тва не отчита правилно .
Но за сметка на това дъното е супер стабилно и е много бързо.
Изостава в меморито сравнено с NF2 ,но пък при дисковите операциии е доста по-бързо.[:D]
Съвет - сложи си хакерския биос и няма да съжаляваш.
Виж тука за повече инфо:
www.ocworkbench.com/ecs
Много мерси брато ти си страшен са си само за едно менение ми даде много съвети са е супер, 10% по добре
и по стабилно обаче дали ако сложа ХР процесор нема да покаже темп.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Съвет - сложи си хакерския биос и няма да съжаляваш.
Виж тука за повече инфо:
www.ocworkbench.com/ecs
<div align="right">оргинално мнение на slavun</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
каде видя там БИОС за тоя модел бре
НЕ СЛАГАЙ БЕТАБИОСА ОТ ECS!!!!!!!!!!!!
Сложи си Cheepobios. Има два варианта прочети си за тях предимствата и недостатъците. Аз съм със performance варианта а не с клокерския за това не мога да дигна пове4е от 201 шина [:D] ама тва не е болка за умиране нали така . А ако не си с T-bred a с Palomino или Thunderbird такива притеснения даже няма и да имаш.
А бре човек нали това което съм му дал като линк е точно Cheеpo bios друг път поне кликни преди да кажеш не. Аз съм с този 313 който е стабилния много съм доволен от него.