-
Problemi s zahranvaneto
Imam edin malak problem Jiveq na edno skapano mqsto det mi spirat toka vseki den po 3 puti nai malko :(( i saotvetno PCto mi s ATX kutiq se izklu4va i trqbva nqkoi da go vklu4i da po4ne da ba4ka. A na men mi trqbva da e online vinagi 6tot e Firewall i sharva neta na drugite PCta v mrejata mi. Ideqta mi e ne moje li da se napravi taka 4e ATX kutiqta mi da se vklu4va vednaga kato doide toka kato starite AT kutii. I ako moje kak???
Athlon XP 1700
256 DDR
Asus duno
ATX 300 W
Ati Readon 7500
40 GB Maxtor
Sound vgraden
3 LAN Cards
1 Modem
-
Problemi s zahranvaneto
UPS - за 1 комп. струва между 100 и 150 лв. Вярно, че не е точен отговор на въпроса ти, но така поне ще избегнеш проблеми с харда, с login-а в системата и др.
-
Problemi s zahranvaneto
През BIOS-а в Power Managment има опция за това. Ако не се лъжа трябва да е в положение Always On :)
-
Problemi s zahranvaneto
Ami v BIOSa mi ima edno Video type off i tam izbora na opciq e Suspend -> off i Always on ama mislq 4e tva nqma ni6to ob6to s moita cel. Pak i probvah i ne stava da iba :( mnogo kofti :(((((( bqh 4el edin forum na english ma ne mojah da razbera to4no za kvo se govore6e
ne6to trqbvalo da se izolira PWR i SLEEP lines ma az i predstava si nqmam ko da napravq pls ako znaete razesnete mi :)
-
Problemi s zahranvaneto
В БИОС-а ти има със сигурност настроика за това - точно как да се държи компа при внезапно спиране на тока , не се сещам къде точно беше[V]
-
Problemi s zahranvaneto
със сигурност имаш тази настройка в биоса:
1 Винаги бключен
2 винаги изключен
3 Да остане така както е бил преди да загасне тока
-
Problemi s zahranvaneto
Imam takava dalavera opciite sa (on off Auto) ma ne6to ne ba4ka probvah go ma nz 10x :} mnogo