>><<ХардуерБГ с щанд в зала 6 на НДК>><<
Стартира второто изложение "Компютри за вас - хардуер, софтуер, комуникации", което ще се проведе от 2 до 6 декември 2003 г. в зала 6 на Националния дворец на културата
Надяваме се изненадите ни да ви харесат:
- Intel P4 3.2C Extreme Edition в действие и в двубой с AMD Athlon64 3200+ на живо! тестове и игри ще се пускат пред вас, а при късмет и от вас :-)
- The Mаtrix Case - мечтата на Alex-Mаtrix на живо
- Crystal case AKASA
- Thermaltake Xaser III Lanfire
- UV кабели, UV неони и други "святкащи" пинизи.
- До утре ще изложим и Българското водно охлаждане ( на сайта има ревю).
- Към края на седмицата при късмет ще има и Българско фреоново охлаждане в действие.
Очакваме ви[:)]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">- Intel P4 3.2C Extreme Edition в действие и в двубой с AMD Athlon64 3200+ на живо! тестове и игри ще се пускат пред вас, а при късмет и от вас :-)
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Що за простотия - все едно сравнение на дурон 1600 с целерон 1700
Като ще е сравнение поне да са в еднакъв ценови клас, или 3.2Ц със А64 3200+, или ЕЕ с FX51
ела и се убеди сам коя е по бързата машина
идваш давам ти време колкото искаш има 10 гб тестове
пускаш си на двете машини който искаш тест и да видиме за какъв Фх говорим
ЕЕ е една единствена бройка в българия фх51 няма за сега но повярвай ми ние ще сме 1 от първите които ще го тестваме
машините са направени максимално идентични за да можем да ги сравняваме ела и сам си пусни тестовете
аз знам резултатите но ако имаш желание можеш сам да се убедиш ще бъдеш доста изненадан обаче
ето ти двете машини даже са в еднакви кутии
ето снимка
http://hardwarebg.com/alex/komputri/PC020051.JPG
направо ела и тествай
ето други интересни снимки от щанда ни
http://hardwarebg.com/alex/komputri/
Алекс утре е деня :) ще се видиме към 10:00 сутринта