-
ABIT AN7 too hot
M/B ABIT AN7 nforce2 ultra400 rev 1.01
cpu AMD XP 1600+
ram 512 / 2100
vdc Gforce2 Ti 64 DDR
hdd IBM 40GB 7200 2mb
Помогнетеееееееееее!
Купих си дъното преди 4 дни и ка4их вси4ко останало от старото ми дъно/hdd,ram,vdc,cpu и т.н./. Проблема ми е 4е се притеснявам 4е много грее.
В биоса и софтуера ми показва 4е standby5V / - 5.6V
и другото е 4е дадох clear CMOS без да съм изклу4ил кабела от мрежата възможно ли е да се повреди и има ли решение?
Възможно ли е да грее от някое от тиа двете по горе?
Благодаря предварително!!!!!!!!!!!!!
-
ABIT AN7 too hot
Захранването е модел FP 300W ATX
това е което пише на него
-
ABIT AN7 too hot
братле кое грее - CPU-то или чипсета?
Ако е процесора е вероятно да не си си поставил добре радиатора, а паста сложи ли му, или пък си блокирал свежия въздух с кабелите на HDD-то и т.н.
-
ABIT AN7 too hot
Наи странното е 4е вси4ко грее /процесор, дъно,видео/ не мога да разбера достига 67градуса. Вси4ко съм сложил. Кутията стои отворена. Още докато го пусна и след 5 мин е стигнал темп. без натоварване.
Благодаря на вси4ки предварително!
-
ABIT AN7 too hot
Ееееее!
Това звучи много опасно!
Не е от начина на изтриването на биоса, но за в бъдеще махай кабела(просто съвет).
Най-вероятно имаш проблем със захранването, вземи мерки защото някои захранвания като гръмнат, повличат всичко след себе си.
-
ABIT AN7 too hot
Открих проблема[;)]
Просто дъното имаше механи4ен проблем. Трабваше да го огледам по добре преди да го купя. Но кои да о4аква доста незабелижим/прекаснати пате4ки/, нямам идея как е палеше. Но както и да е ще го върна и ще взема ново.
Благодаря все пак!!!
-
ABIT AN7 too hot
тцтцт и новото ще има прекъсната пътечка.Между другото и на мен ми се видя доста горещо едно такова дъно.
-
ABIT AN7 too hot
Това от коя фирма?Кажи да знам да не пазарувам от тях:)И им тегли една мощна майна,4е ти продават такива боклуци!!!!
-
ABIT AN7 too hot
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Това от коя фирма?Кажи да знам да не пазарувам от тях:)И им тегли една мощна майна,4е ти продават такива боклуци!!!!
<div align="right">Originally posted by shavo*-*05/01/2004*:* 22:18:42</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Не ве човек, просто АБИТ в последния момент са се сетили да направят този FIX (разбирай срязаната пътечка).
В други форуми съм чел че при свързване на пътечката 3 DIMM не работи