Asus A7V8X and 120GB maxtor 7200/8mbcash-upgrade
  Здравеите на всички,

Имам един вапрос дали да си сменя старото дано и Hdd-които между другото е на 1 месец,с ASUS A7N8X DELUXE/CD NFORCE2 i Hdd 120 SATA maxtor.Струва ли си според вас при положение че старите ги продавам на цената на нови и трябва да доплатя 106лв.

Ще има ли подобрение в работата на PC-то[?]
  Ми пич, с нфорса клокваш спокойно по фсб без да тормозиш останалите контролери (иде, пцай, агп, етс).

Сменяй смело, щом си клокър за техниката ти е по-добре [:)]

За сериал АТА има много противоречиви мнения, реална полза - почти никаква... Евенуални главоболия - ти си решаваш.

нищо няма да усетиш ( освен загубата на 106 лв)...
  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">нищо няма да усетиш ( освен загубата на 106 лв)...

<div align="right">оргинално мнение на gugimoto</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Със сегашното му дъно 200 шина не може да направи, без да му изпуши периферията. Ако нищо не ти говори модела, по-добре си пиши на ум... [B)]
  Foxman

Прецени до колко ще можеш да овърклокнеш процесора и дали това нарастване ще бъде достатъчно, за да струва 106 лв.... Като гледам, ти си на 180 фсб... е, като качиш на 200-220(не вярвам) ще стане като в градската мрежа... 10-20 % за 106 лв? Хм... Освен това, никой не гарантира, че ще постигнеш тези резултати.

По-добре си купи още една плочка памет
  Понеже гледам няма интерес към темата ти, последно вмъкване: смени дъното (но делукса не виждам за к`во ти е за 2те лан карти? за бъгавия аудио процесор на нвидия? за фиревирето? или САТА дет няма да я ползваш?), не барай харда, спестеното похарчи за РАМ. Човекът отгоре добре ти го е казал. 

Ае, и Весело Посрещане!!!
  мерси много за отговорите за даното сам сигорен че ще го зема пак за ьарда 20лв само давам и няма да ми се мотат кабели вече,наи вече за това искам да го сменя.

а за памета искам да взема 2 чипа на адата-виеста по 512 което е доста пари не искам обикновена памет за 42$
  Foxman, хубаво ще спестиш размера на кабелите, но мислил ли си как ще точиш информация на диска ти отдругаде?

Ако решиш да отскокнеш до приятел който няма сериал ата, с компютъра ще трябва да ходиш.

Не се опитвам да те разубеждавам, просто го имай впредвид като избираш.
  да знам ама ве4е ми писна да го откачам,така че даже е по добре ако някои иска нещо идва при мен щото харда не става.