-
Какво ми е дъното
Каk точно да резбера какъв модеел е дъното и аудиото.
Но имаите на предвит че е с нов "Windows - XP" кофти се получи защото сложих ме "Windowsa" и като стигнах ме до драиверите се оказа че диска му е душмански надраскан и бяхме до тук. А сега на каде.
-
Какво ми е дъното
при стартиране на компа се изписва марката и модела на дъното, или поне номера на биос-а.
проблема е, че може много бързо да ти дава следващия екран, тъй че взимаш лист и химикал и след "n" рестарта си ги записваш.
след това постваш пак тук - все някой от нас ще има такова дъно или ще порови из нета ...
обаче, най-лесния начин е да си погледнеш в гаранционната карта какво пише и да го постнеш тук.
ако нямаш такава - обади се на човека, който ти е продал компа - би трябвало да знае..
успех!
-
Какво ми е дъното
Питай, този който го е откраднал от де го е откраднал и отиди да питаш какво им е било дъното [}:)]
Шега :)
Пробвай да изкопчиш малко инфо с Айда32 и СиСофтСандра
-
Какво ми е дъното
Може да пробваш и с Hardware Info под DOS (http://www.hwinfo.com/)
-
Какво ми е дъното
Smarty, недай така да караш човека да си рестартва компа по 1000 пъти, просто е нъжно да натисне бутона PAUSE и екрана се паузира както и зареждането на Уин. Това го имат всички съвремнни дъна. Ако не вярвате питайте МОЛОВ.
-
Какво ми е дъното
problema e - kakvo pishe na diska - nadraniq - tam ima info za vsi4ko ( ai ne zabravqj 4e na dynoto toje pishe :)
-
Какво ми е дъното
Или изключи компютъра от мрежата, свали капака и виж какво пише на дънната платка, на самата платка. По всяка вероятност ще има лого на фирмата производител и някъде, например между PCI слотовете както е при Asus, ще пише с по-големи букви модела. От там нататък всичко е интернет. [:)]
-
Какво ми е дъното
Така значи този дето му го е дал му казал че му е "Chaintech 7VJDA"
а на платката пише "VIA VT8233 0146CE" кое от двете [?]
-
Какво ми е дъното
Дъното е Chaintech 7VJDA, а чипсета е VIA KT266A.
Драйверите си ги изтегли от тук:
http://www.chaintech.com.tw/tw/eng/D...No=15&PISNo=55
-
Какво ми е дъното
ok. Super az audioto kak da razber kakvi driver da si svalq. Zvukovata karta e vgradena.
-
Какво ми е дъното
Отиди на страницата, която ти дадох. Най-долу са драйверите за звука. Гледай внимателно там.
-
Какво ми е дъното
"HGD" мерси човече всичко е ОК . Мерси и на всички които ми отговориха. Вие сте супер[:D][:D][:D]