Отговор: Съдомиялни - проблеми, сервиз, начини за разрешаване
Пускали ли сте я празна със специален препарат за почистване? Ако не сте, извадете кошницата за прибори, поставете препарата в кошницата обърнат надолу с капачката, като преди това отлепите предпазната лепенка. Върнете кошницата на мястото й и изберете програма с най-висока температура.
[QUOTE=comset123;1089883]Според вас наистина ли има теч някакъв или си е тръгнала?/QUOTE]
Не разбрах анкета ли пускаш, статистика ли ти трябва или събираш залагания?
Кой, освен вас, и не дай боже, комшиите, може да знае дали нещо у вас тече?
Опа, забравих, че отдавна има AI.
За начало спри водата от крана, изключи машината от захранване, източи водата от нея и я подсуши.
След това внимателно издърпай мшината напред, за да получиш достъп до вътрешността й.
Така или иначе без да я измъкнеш от нишата, нищо не може да се направи!
Тук има Ръководство за ползване и Инструкция за монтаж:
Съдомиялна DW1 605 FI – Тека ООД (teka-bg.com)
Успех!
Цитат:
Първоначално публикувано от
podredko
Пускали ли сте я празна със специален препарат за почистване? Ако не сте, извадете кошницата за прибори, поставете препарата в кошницата обърнат надолу с капачката, като преди това отлепите предпазната лепенка. Върнете кошницата на мястото й и изберете програма с най-висока температура.
Не е чистена с препарат скоро. Пуснах я на най-кратката програма с идеята ако мине, тогава да я чистя. Беше ме страх, че с препарат, ако пак спре по никое време трудно ще го почистя.
Цитат:
Gena_bs
Цитат:
comset123
Според вас наистина ли има теч някакъв или си е тръгнала?/QUOTE]
За начало спри водата от крана, изключи машината от захранване, източи водата от нея и я подсуши.
След това внимателно издърпай мшината напред, за да получиш достъп до вътрешността й.
Така или иначе без да я измъкнеш от нишата, нищо не може да се направи!
Успех!
Написал съм, че е подсушена и се оправи на вторият ден. Имало долна тава с поплавък и той вдига алармата явно. През това време беше без ток и чиста вода, разбира се.
Това с дърпането напред мислех да си го спестя, но след като за втори път дава тази грешка май е по-добре да търся майстор. Защото ще я поразкача от жици и маркучи, но после не знам какво да ѝ гледам. Какъв е този теч, откъде се е взел
Здравейте, трябват ми платки да закупя за следните модели съдомиялни:
Neff за пълно вграждане с номер на платката 91227-00 84 070628 q, Siemens за пълно вграждане 90964-00 84 d, Miele за пълно вграждане с номер ELPW567- F.