Проблем с вратата на перална Candy
Здравейте!
Имам следният проблем с перална Candy CLP 135: зареждам си я, настройвам програмата, затварям вратата, тя изщраква, но лампичката продължава да мига и като натисна Start не се случва нищо. При нормално положение индикацията за врата мига три пъти след затварянето и след това свети непрекъснато до края на програмата, а сега само се чува как се блокира вратата, но лампичката продължава да мига и пералната не иска да тръне. Моля за съвет как да се реши този проблем!
Отговор: Проблем с вратата на перална Candy
Цитат:
Първоначално публикувано от
marietcheto
Здравейте!
Имам следният проблем с перална Candy CLP 135: зареждам си я, настройвам програмата, затварям вратата, тя изщраква, но лампичката продължава да мига и като натисна Start не се случва нищо. При нормално положение индикацията за врата мига три пъти след затварянето и след това свети непрекъснато до края на програмата, а сега само се чува как се блокира вратата, но лампичката продължава да мига и пералната не иска да тръне. Моля за съвет как да се реши този проблем!
Проблема ти се нарича биметална ключалка която струва до дваесе пари.И си сбъркала модела.И от техническите термини които употребяваш си правя извода че е по-добре да викнеш техник-трябва да свали пружината на маншона на люка и да бръкне на едно тайно място.
Благодаря за отговорът!
А моделът е CLD, прав си. Като цяло, обаче не мисля, че съм използвала технически термини.
това имаше предвид и колегата :))