1 Прикачен файл(ове)
Проблем с пералня SAMSUNG F1045AV
Колеги някой знае ли от къде бих могъл да намеря резервни части за пералня "SAMSUNG F1045AV"
По-точно ми трябва дъжката за отваряне и затваряне.Понеже е пластмасов и държача, който държи заключващия зъб за люка.С времето явно е пластмасата е поостаряла и вчера се счупи и сега не може да се отваря люка:(
На всички отзовали се предварително благодаря.
П.С Залепих го с Локтайд, но не вярвам да издържи.
Ето за какво става въпрос:
Прикачен файл 14643
В заграденото влиза петата на заключващия зъб на люка,като дръпнеш дръжката към люка, за да отвориш,петата се стопира тази оградена пластмасова част,за да се освободи заключващия зъб от ключалката на пералнята.
Отговор: Проблем с пералня SAMSUNG F1045AV
Набавена!!!Темата за КОША!
Не бих казал,че темата е за коша,тъй като може да има и други с проблем,като твоя.
Беше добре да кажеш откъде си закупил или намерил частта,за да помогнеш и на някой друг.
Все пак форума е за взаимопомощ.
Цитат:
Първоначално публикувано от
avenger
Не бих казал,че темата е за коша,тъй като може да има и други с проблем,като твоя.
Беше добре да кажеш откъде си закупил или намерил частта,за да помогнеш и на някой друг.
Все пак форума е за взаимопомощ.
Здравей колега,имаш право.
Ключалка намерих от този сайт,на малко поне за мен за тази пастмаса стряскаща цена от 18лв.
Ключалка SAMSUNG ( САМСУНГ ) [139SU00] - 18.00лв. : АПОГЕЙ 99 - | Резервни части за хладилници | Резервни части за климатици | Резервни части за перални | Резервни части за готварски печки | Резервни части за бойлери | Резервни части за битови електр
Ако някой колега има някакво питане (чудене) относно смяната и ремонта на тази част,съм насреща да помагам.
Поздрави.