ИЗГОРЯ МИ МИКРОВЪЛНОВАТА ПЕЧКА SAMSUNG CE 2927
Онзи ден, след 4 годишна непрестанна и неотказна работа ми изгоря гореспомената печка. Но по много странен начин.
Сложих чаша с вода, напълнена до половината да заври. Когато тя свърши си даде стандартния сигнал три пъти. Отворих вратата и гръмна. Лампата загасна, загасна и дисплея... И дотам.... Установих, че водата е завряла, та чак кипнала и намокрила стените и чинията... Дали не е от това? Има ли бушонче този модел или нещо подобно, което може да изгори...
BADR, колко струва един ремонт на такъв тип печка.....
Re: ИЗГОРЯ МИ МИКРОВЪЛНОВАТА ПЕЧКА SAMSUNG CE 2927
Повредата не е в магнитрона или трафа затова не мисля,че ремонта ще е скъп.Най вероятно едно от микроключетата на вратата.
ами,
носи на сервиз - там ще ти я диагностицират и ще ти кажат колко ще струва ремонта .
после,
сам ще си решиш дали да купуваш нова (no name) за 70-80 лв или да плащаш за ремонт на тази..
:jamaika
добавено
едно време имаше един форум дето бяха в час с перални, хладилници и телевизори, и климатици ...
http://www.forum.eshop.bg
ама, май вече го няма ..
Има го форума, работи си.
Цитат:
Първоначално публикувано от Lupus
Има го форума, работи си.
Така е!
Ако се ориентираш в схемотехниката ето схема на SAMSUNG CE2927NR . Има си бушонче тази печица.....
Ако не разбираш, най- добре е обаче да я дадеш в сервиз за диагностика и после да решиш! :)