Хладилник Indesit - размига се
  Здравейте
Ами и при мен дойде проблема.Значи хладилника е Indezit с отделна камера.Много е красив ама на... замига нещо на пресекулки :god
На 11 месеца е сега като се разрових из документите.Има и упътване ама не намерихрешение на проблема.
Чу се някакво по-силно тракане около 10 сек. после нещо се размириса (като че ли) и се започна голямото намигане на зеления индикатор отпред на вратата.Като че ли изключва напрежението са 2 сек и светва пак 2 сек.Само като го завъртя да е на 18 градуса спира да мига.Мигат и 2те(фризера и хладилника)
Ако някой моге да ме посъветва нещо ще съм му много благодарна :)

Re: RQ. Проблем с мигащ хладилник
  Нали е гаранционен - защо искаш да прескочиш сервиза? Обади им се!
  ДАм, дойдоха от сервиза и направо ме отчаяха. Изгоряла задна долна платка и то заради хлебарки. Ужас-няма гаранция. 120лв за нова искат. Някой знае ли тел на складове за резервни част за Indesit. Може би от там ще я намеря по-евтино.
  Как разбраха, че е заради хлеварки. Винаги си намират сервизите оправдание. Или ще е токов удар или хлебарки....
  Ха-ха-ха хлебарки. Мравки, мухи, паяци ???
При закупуването вероятно са ти дали инструкция за експлоатация. Предполагам че там никъде няма написано хлебарки и други твари. Освен това платката би трябвало да е защитена от производителя ако е чувствителна към хлебарки. И сигурно не пише че трябва да стоиш денонощно до хладилника и да разгонваш хлебарките за удоволствие на господа техниците. Ник`ви 120 лева ами да вземат да ти оправят хладилника. Ако не искат - пишат ти протокол че не може да се оправи гаранционно и вътре в него да е написано подробно за хлебарките. И сканирай протокола и го сложи тук на форума. И го прати със лицензиран превод във централата на Индезит. Да ти разяснят как стои въпроса с хлебарките.
  plamstam,
Не си губи времето, ами нека да Ви напишат на официална фирмена (на сервиза) бланка това, което са Ви казали, като не забравят да сложат подпис и печат!
С този "документ" отивате в местната Комисия за Защита на потребителите или се оплаквате на центаралната тук:
 http://kzp.bg/modules.php?name=News&...windex&catid=5

За всеки случай прочетете и ЗЗП:
 http://www.kzp.bg/modules.php?name=C...owpage&pid=250

Гарантирам Ви, че уредът ще бъде отремонтиран или сменен само при споменаването на Комисията! Глобите са солени за нарушаването на ЗЗП.

Интересно ми е кой е сервизът на Indezit за България?
  Изобщо не слушай сервиза- това за хлебарките са пълни глупости. 
Ако не е защитено, си е проблем на производителя.
А производителя плаща на сервиза в такива случай, а не ти.

Търси правата си.
  plamstam Не си посочил от къде си, но ако си от Бургас въобще не се учудвам че "ония двамата" са ти казали така. Вземи прочети тази тема http://forum.setcom.bg/index.php/topic,34234.0.html и си търси правата.
Успех.
  Още един глас за ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ! нАПРАВИ ТОЧНО ТОВА КОЕТО СА ТИ НАПИСА ПО-ГОРЕ! Нека да си сложат подписа под тази глупост за хлебарките и го пращай в агенцията!!

Със сигурност ще ти се помогне!!