Зареждане на хладилник с фреон
Здравейте!
Интересува ме къде в София мога да си занеса хладилника за да го заредят с фреон и колко ще ми струва? Хладилника е Индезит, с фризер, на около 4-5 години, само че не знам какъв е точния модел, за да се ориентирате за вида фреон, който му трябва.
Благодаря предварително!
Re: Зареждане на хладилник с фреон
Цитат:
Първоначално публикувано от MrMyr
Здравейте!
Интересува ме къде в София мога да си занеса хладилника за да го заредят с фреон и колко ще ми струва? Хладилника е Индезит, с фризер, на около 4-5 години, само че не знам какъв е точния модел, за да се ориентирате за вида фреон, който му трябва.
Благодаря предварително!
Няма нужда да носиш хладилника Лъвице! Викаш техниците от сервиза и те го зареждат на място. Все пак някъде трябва да има табелка с модела, било отзад при компресора, било някъде вътре или поне на гаранционната карта или фактурата (ако се пазят). А по какви причини е изтекъл фреона?
Доколкото знам при смяна на компресора е спрял да охлажда и според специалистите трябва да се зареди наново с фреон. А ориентировъчно колко ще ми излезе?
При смяната на компресора хладилника са ти го заредили. Проблема може да е някъде другаде. Може и да е изтекъл ако не е запоена добре тръбичката. Викаш хладилния техник на място и той ще разбере какво му има на хладилника и ще ти каже колко струва.