Хладилник Siеmens - проблем с температурите
Хладилникът ми е Siеmens с фризер (с три чекмеджета), ако това има значение, модела не го зная,никъде не пише и е с този компресор:
Aspera By 1116A 124MA28.
Проблемът е,че работи като фризер-горе трябва да е плюсова температура,а то е минусова .Регулирам му температурата от копчето,обаче не става.Сигурно температурния датчик се е прецакал. Някой има ли си представа какво му е ?
Благодаря ви предварително.
Re:Хладилникът ми е Siеmens
Цитат:
Първоначално публикувано от 7712
Хладилникът ми е Siеmens с фризер (с три чекмеджета), ако това има значение, модела не го зная,никъде не пише и е с този компресор:
Aspera By 1116A 124MA28.
Проблемът е,че работи като фризер-горе трябва да е плюсова температура,а то е минусова .Регулирам му температурата от копчето,обаче не става.Сигурно температурния датчик се е прецакал. Някой има ли си представа какво му е ?
Най вероятно си на прав път с диагностиката. Не си писал дали компресора изключва или не?С колко компресора е?Ако е с 2 : въпроса е този на хладилната част,дали иключва,или не?
Re:Хладилник Siеmens - проблем с температурите
Здравей извинявай за забавеният отговор , компресора изключва незнам през колко време но изключва и се включва и хладилника е със един компресор .